rajzpályázat

Digitális rajz- és fotópályázat

Budapest – A Bibliának fontos szereplője a gazdag élővilág: növényekkel és állatokkal is találkozunk nem csak történetek szereplőiként, de példázatokban, bölcsességmondásokban, zsoltárokban. E sokféle növény és állat többségével mai világunkban is együtt élünk. Készítsetek rajzot, festményt, montázst, fényképet vagy video installációt olyan élőlényekről, amelyekkel a Bibliában és a hétköznapokban is találkoztok, vagy éppen olyan növényekhez és állatokhoz kapcsolódó szólások mondanivalójáról, melyek a Bibliából erednek.

„...én vagyok...” (Lk 24,39b) – Rajzpályázat és verseny

A Magyarországi Evangélikus Egyház Országos Irodájának Gyülekezeti és Missziói Osztálya rajzpályázatot és versenyt hirdet. Szeretettel várjuk az egyénileg vagy csapatban, gyülekezetben vagy közösségben elkészített alkotásokat!

1%-os kampány: Megszületett a rajzpályázat eredménye!

Budapest – Idei 1%-os kampányunkhoz kapcsolódva interaktív rajzpályázatot írtunk ki, amelyre összesen 49 rajz érkezett. A szavazás május 1-jétől a bevallási határidőig, május 22-ig zajlott. Megszülettek az eredmények!

Lehet szavazni a legszebb rajzokra!

Budapest – Idei 1%-os kampányunkban szeretnénk bemutatni azt a sokféle szolgálatot, amelyet a felajánlott 1%-okból végez a Magyarországi Evangélikus Egyház. Ehhez kapcsolódva interaktív rajzpályázatot írtunk ki. Nagy örömünkre rengeteg rajz érkezett szerkesztőségünkhöz. A Facebookon lehet a képekre szavazni, elmondjuk, hogyan.

Rajzpályázat: Veled mi is segíthetünk! – Ajánld fel adód 1%-át!

Budapest – Idei 1%-os kampányunkban szeretnénk bemutatni azt a sokféle szolgálatot, amelyet a felajánlott 1%-okból végez a Magyarországi Evangélikus Egyház. Ehhez kapcsolódva interaktív rajzpályázatot írunk ki.

Tárlat nyílt a nemzetiségi rajzpályázat alkotásaiból

Budapest – Az országos nemzetiségi rajzpályázat mintegy 50 alkotását bemutató tárlat nyílt szerdán az Országgyűlés irodaházában, ahol átadták a nyerteseknek járó jutalmakat is. A soproni Líceum diákjai is a nyertesek között vannak!

Közlekedés gyermekszemmel – Taroltak a szeberényisek és a benkások

Békéscsaba – Minden évben Békés megyében készítik a legtöbb gyermekrajzot a rendőrség felhívására. Idén négyezer pályaművet küldtek be az óvodások és az általános iskolások. A kicsik műsora után a lufi volt az egyik legnagyobb szenzáció a Biztonságos közlekedés gyermekszemmel című rajzpályázat Békés megyei díjátadóján. Kitűntek a békéscsabai Szeberényi Gusztáv Adolf Evangélikus Gimnázium, Művészeti Szakközépiskola és Általános Iskola, Óvoda, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium, valamint a szarvasi Benka Gyula Evangélikus Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola és Óvoda diákjai és óvodásai, akik előkelő helyezést értek el a pályázaton.

Az Evangélikus Hittudományi Egyetem Hallgatói Önkormányzata rajzpályázatot hirdet

Budapest – Az Evangélikus Hittudományi Egyetem (EHE) Hallgatói Önkormányzata rajzpályázatot hirdet. A mottó a „SZABADULÁS”, ebben a témában bármilyen kézi technikával elkészített rajzot, festményt vagy grafikát várunk.

Megvan a győztes rajz, ami az Iskolagyümölcslé dobozokra kerül

Közel 5000 gyerekrajz érkezett a Nemzeti Iskolagyümölcs-program és legnagyobb beszállítója, valamint a Vidékfejlesztési Minisztérium által meghirdetett, „Dobozra fel!” rajzpályázatra. Az öttagú zsűri Czirják Aletta Zsanna, 4. osztályos tanulónak ítélte az első díjat. Jutalomban részesült továbbá a győztes osztálya, a legtöbb rajzot beküldött iskola és – a nagy érdeklődésre való tekintettel – 100 diák kapott különdíjat országszerte. A legtöbb rajzot beküldött iskolaegyébként a győri Péterfy Sándor Evangélikus Általános Iskola volt. Forrás: OrientPress Hírügynökség

Gyermekrajz pályázatot hirdet a Lepramisszió

Budapest – A Nemzetközi Lepramisszió 140 éves, és a magyar Lepramisszió 40 éves évfordulója alkalmából germekeknek rajzpályázatot hirdetnek. A kiírás szövegét az alábbiakban olvashatják.

Oldalak

Feliratkozás RSS - rajzpályázat csatornájára