fotópályázat

Digitális rajz- és fotópályázat

Budapest – A Bibliának fontos szereplője a gazdag élővilág: növényekkel és állatokkal is találkozunk nem csak történetek szereplőiként, de példázatokban, bölcsességmondásokban, zsoltárokban. E sokféle növény és állat többségével mai világunkban is együtt élünk. Készítsetek rajzot, festményt, montázst, fényképet vagy video installációt olyan élőlényekről, amelyekkel a Bibliában és a hétköznapokban is találkoztok, vagy éppen olyan növényekhez és állatokhoz kapcsolódó szólások mondanivalójáról, melyek a Bibliából erednek.

A madárvédelmi fotópályázat első fordulójának eredményhirdetése

Budapest – Lezárult a Madárvédelmi Fotópályázat első fordulója, amely a téli madárvédelemről szólt, (gyakorlati madárvédelem parókiákon, templomkertekben, intézmények kertjeiben).

Fotópályázatot hirdet az EHE-HÖK

Budapest – A Dies Academicus alkalmából az EHE-HÖK fotópályázatot hirdet Megújulás témakörben. A pályázatokat március 24-ig lehet leadni, eredmény hirdetés március 30-án a Dies Academicus keretében. Egy személy maximum három képpel pályázhat. Az első három helyezett jutalomban részesül.

Fotópályázat – madárvédelem parókiákon, templomkertekben, egyházi épületek környékén

Budapest – Az MRE Ökogyülekezeti Mozgalom a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület szakmai támogatásával fotópályázatot hirdet GYAKORLATI MADÁRVÉDELEM PARÓKIÁKON, TEMPLOMKERTEKBEN, ISKOLA, ÓVODA ÉS EGYÉB INTÉZMÉNYI KERTEKBEN témakörben.

Újabb Kárpát-medencei fotópályázat

Budapest – A reformáció 500. jubileumára készülve, a Reformáció Emlékbizottság nevében, az emberi erőforrások minisztere megbízásából, az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő nyílt fotópályázatot hirdet.

KERTEM – Fotópályázat – „Láthatóan evangélikus”

Budapest – A Magyarországi Evangélikus Egyház Templomkert projektje fotópályázatot hirdet magánszemélyek számára. A pályázat célja: láthatóvá tenni az evangélikus kerteket, melyek majd később akár a Templomkert projekt mintakertjei is lehetnek. Saját kertünk fotózása, melyet érdemesnek tartunk megmutatni mások számára is. Egyedi megoldások, különleges ültetési módok, elhelyezések.

Mértéktartó konferencia Budahegyvidéken – Kihirdették a Nézzétek az ég madarait! fotópályázat eredményét

Budapest – Kihirdették a Nézzétek az ég madarait! fotópályázat eredményét, közgyűlést tartottak a református ökogyülekezetek a III. Ökogyülekezeti konferencián. Forrás: reformatus.hu, szöveg: Szalay László Pál

„Jó nekünk itt lennünk!” (Mt 17,4) – Eredményt hirdettek a Balatonszárszói Evangélikus Konferencia és Missziói Otthon által meghirdetett fotópályázaton

Balatonszárszó – Megszülettek a Balatonszárszói Evangélikus Konferencia és Missziói Otthon felújításának 10. évfodulója alkalmából meghirdetett fotópályázat eredményei. Forrás: szarszo.lutheran.hu

10 éves a Balatonszárszói Evangélikus Konferencia- és Missziói Otthon – Fotópályázatot írtak ki

Balatonszárszó – Az Evangélikus Konferencia Otthon idén ünnepli felújításának és az új intézmény indulásának 10. évfordulóját. Ennek alkalmából kiírtak egy fotópályázatot, amelynek célja, hogy együtt elevenítsük fel a megújult „Szárszó” elmúlt 10 évét. A pályázatra amatőr fotósok képeit várják, olyanokét, akiknek van kötődésük az intézményhez. Négy kategóriában – Épület, Emberek, Környezet, „Régi Szárszó” – lehet pályázni. Az alábbiakban a pályázati kiírást olvashatják.

Felhívás: Segíts az énekesmadarakon, jelentkezz fotópályázatra!

Budapest – Segíts énekesmadarainknak átvészelni a telet, építs madáretetőt, madárodút! Hívd fel erre mások figyelmét is: jelentkezz az alábbi amatőr fotópályázatra, és nyerd el az értékes nyereményeket. A programot a Magyarországi Református Egyház Ökogyülekezeti Programja és a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület hirdette meg, az alábbiakban az ő pályázati felhívásuk olvasható. Forrás: Ökogyülekezeti Program

Oldalak

Feliratkozás RSS - fotópályázat csatornájára