kerékpár

Kerékpárosversenyen ért el második helyezést a szőlősgyöröki iskola tanulója

Szőlősgyörök – A Dél-Balatoni Gárdonyi Géza Evangélikus Általános Iskola tanulója, Fritz Márton 2018. május 15–16-án Pécsen vett részt a Ki a mester 2 keréken? elnevezésű kerékpáros közlekedési verseny országos döntőjén, ahol országos II. helyezést ért el. 2018. szeptemberében Magyarországot fogja képviselni a Federation Internationale de l’Automobile (FIA) által szervezett nemzetközi döntőn.

Gohér Mihály megnyerte a diákolimpiát

Kecskemét – Kiskőrös – A kecskeméti kerékpárosok nem unatkoztak ezen a hétvégén, olyan sok rendezvény várta őket. Teljes üzemmódban voltak a hétvégén a Piroska Szörp Kecskeméti ES bringásai, akik szombaton a diákolimpián, vasárnap pedig a Balla Viktor-emlékversenyen álltak a rajtvonalhoz, a többiek pedig a BringAutin taposták a pedált. A Kiskőrösi Petőfi Sándor Evangélikus Gimnázium diákja lett az első a diákolimpián.

Kerékpáros verseny volt Bonyhádon

Bonyhád – A Tolna Megyei Baleset-megelőzési Bizottság és a Nemzedékek Biztonságáért Közhasznú Alapítvány támogatásával rendezték meg a Völgység Kupa 2017. kerékpáros elméleti és gyakorlati versenyt. A megmérettetésen hat oktatási intézményből huszonnégy versenyző vett részt. A gyerekek egy akadálypályán hajtották végre a gyakorlati feladatokat, amit a biciklis közlekedés szabályairól szóló teszt követett.

Biciklizz lelkesen! – Ismét lesz bringás istentisztelet Csömörön

Csömör – „Gyere Te is Csömörre, ha fontosnak tartod a települések közötti kerékpáros közlekedés fejlesztését!” a jelmondata a három éve létrehozott Csömöri Bringafesztiválnak, melyet idén június 25-én, vasárnap rendeznek meg a Bulgárkertben.

Bukósisakban kerékpároztak

Pápa – A kerékpáros bukósisak és a látható mellény használatát népszerűsítették a pápai rendőrök a Gyurátz Ferenc Evangélikus Általános Iskola gyermeknapján.

A jó pásztor életét adja a juhokért – VIDEÓ!

Ezer kilométer kerékpárral egyháztörténeti utakon, az ezeréves Magyarország tiszteletére. A pesterzsébeti evangélikus ifjúság kerékpártúrája.

Főpásztor Krisztus – VIDEÓ!

Ezer kilométer kerékpárral egyháztörténeti utakon, az ezeréves Magyarország tiszteletére. A pesterzsébeti evangélikus ifjúság kerékpártúrája.

Reményőrség – VIDEÓ!

Ezer kilométer kerékpárral egyháztörténeti utakon, az ezeréves Magyarország tiszteletére. A pesterzsébeti evangélikus ifjúság kerékpártúrája.

Bicajok a 8-ba

Budapest – A Józsefvárosi Evangélikus Egyházközség kérésére, a Babilon Nyulai Kerékpáros Egyház és a Tilos Rádió együttműködésében, a 7térítő című műsor készítői adományokat kértek hallgatóiktól józsefvárosi, Kálvária téri gyermekek számára. A beérkezett kerékpárok átadására 2015. július 22-én került sor, amikor a térre látogatók egészségesen tekerhettek.

Tekerőtúra

Nagycsepely – Nagycsepely környékén tekeregtek a szolnoki evangélikus kisifi, azaz a Szoli tagjai. Kötcsén kaptattak, Szárszón csobbantak, Szóládon jóllaktak. Egy-két esős nap csak kalandosabbá tette a Balaton környéki gyönyörű tájon a kerékpározást.

Oldalak

Feliratkozás RSS - kerékpár csatornájára