gyerektábor

Útjelző tábor Pestszentimrén

Budapest – Pestszentimre – Immár harmadik éve szerveztünk gyermektábort a pestszentimrei missziói gyülekezetben. Míg három évvel ezelőtt egy sátrat húztunk fel, hogy legyen fedél a fejünk felett, tavaly az építkezés ideje alatt az anyagyülekezet parókiáját kértük kölcsön, addig idén már saját kápolnánkban, gyülekezeti termünkben várhattuk a táborlakókat.

Horton, Yertle és a sznicsek – Gyerektábor a pécsi gyülekezetben

Pécs – Meséket választottunk, anyagokat gyűjtöttünk, hintát vettünk, sátrat állítottunk. Hetekig készülődtünk a gyerektábor megrendezésére. Aztán június 26-tól majdnem mindenre felkészülve vártuk a gyerekeket, és mikor mindenki megérkezett, tornával indítottuk a napot.

Paripára pattanva – Gyerektábor Debrecenben

Debrecen – A Debreceni Evangélikus Egyházközség idén is a nyári szünidő első hetében rendezte meg gyerektáborát hittanosai részvételével. A tábor helyszíne a megyeszékhely melletti Vekeri-tó partján található közkedvelt panzió, a Paripa csárda volt. A hétfőtől péntekig tartó tábor minden napja reggeli tornával, közös étkezéssel majd áhítattal kezdődött.

Vendégségben a dunakeszi gyermektábor hegyi találkozásain – avagy egy édesanya impulzusai a dunakeszi gyülekezet hittantáboráról

Dunakeszi – Egy szülő életében mérföldkő, amikor gyermekét, gyermekeit először táborba engedi, még akkor is, ha az „csak” napközis tábor. Ebben az évben legnagyobb lányunk kapott meghívást a 2017. június 19. és 23. között a Dunakeszi Evangélikus Egyházközség Hegyek a Bibliában mottójú hittantáborba. Biztos, ami biztos alapon, majdnem hatéves nagylányunk mellé bejelentettem majdnem négyéves középsőnket is, hogy támaszai lehessenek egymásnak, ezen a jelentős eseményen.

Jó nekünk itt lenni! – Gyerektábor Pestszentimrén

Budapest – Pestszentimre – Jó nekünk itt lenni! Talán így foglalható össze egy mondatban az első pestszentimrei gyermektábor életérzése. A maroknyi kis missziói gyülekezetben mertünk nagyot álmodni és július elején megszerveztük első gyermektáborunkat. Igazi csapatmunka volt, hiszen a gyülekezet szinte minden tagja részt vett a lebonyolításban.

Táborzáró Józsefvárosban

Budapest – A józsefvárosi evangélikus gyülekezetben hosszú idő óta először tartottak gyermektábort, mely Gombkötő Beáta, Bolba Márta és lelkes önkéntesek szervezésében valósult meg. A Forrás Keresztény Környezetvédelmi Tábornak a Mandák Gyülekezeti Ház adott otthont 2015. augusztus 3-8-ig tizenhat környékbeli kisiskolásnak.

Öt napos gyerekklubot tartottak Sámsonházán

Sámsonháza – Sámsonháza 6-12 éves korú gyermekeit gyűjtötték össze 2015. július 13. és 17. között délelőttönként, hogy Isten igéjéről tanítsák őket a bibliai Dániel és William Carrey misszinárius történetén keresztül. Két délutánt a természetben is eltöltöttek, számháborúzással – írták a gyülekezet Facebook profiljában.
Feliratkozás RSS - gyerektábor csatornájára