értekezlet

Egyházmegyei lelkészértekezlet Zselyken

Zselyk – 2019. március 27-én az Zselyki Evangélikus-Lutheránus Egyházközségben gyűlt össze a kolozsvári egyházmegye „nagycsaládja”, hogy lelkészértekezleten beszéljék meg az egyházmegye jövőjét.

Telt házas évkezdő intézményvezetői értekezletet tartott a diakónia

Budapest – A Magyarországi Evangélikus Egyház Országos Irodájának Diakóniai Osztálya és az Evangélikus Módszertan szervezésében 2019. január 15-én évkezdő intézményvezetői értekezletet tartottak az Üllői úti székházban, melyen a diakóniában dolgozó lelkészek, gazdaságvezető munkatársak mellett az átvett intézményekben vezető beosztásban dolgozó munkatársak is részt vettek.

Értekezletet tartott az esperesi kar

Szarvas – Második alkalommal tartott munkaértekezletet a Magyarországi Evangélikus Egyház esperesi kara Szarvason. 2016. március elsején az egész napos megbeszélésen fontos kérdéseket egyezettek a jelenlévők.

Esperesek a lelkészpályamodellről

Révfülöp – Lelkészakadémiai kurzust szerveztek az esperesek részére szeptember 6–9. között a révfülöpi Ordass Lajos Evangélikus Oktatási Központban. A két és fél napos tanácskozás témája a lelkészi életpályamodell megalkotásának lehetősége volt. A két szervező – dr. Joób Máté, a lelkészakadémia vezetője és Kendeh K. Péter, a Luther Kiadó igazgatója – gazdag programot állított össze.
Feliratkozás RSS - értekezlet csatornájára