CineFest

A boldogoknak nincs történetük... – Ökumenikus zsűri a CineFesten

Budapest – 2019. szeptember 13. és 21. között 16. alkalommal rendezték meg a CineFest Miskolci Nemzetközi Filmfesztivált. A versenyprogram filmjeit immár kilencedik alkalommal ökumenikus zsűri is díjazta. A testület tagjai az Interfilm részéről Ingrid Glatz-Anderegg (Svájc) és Nagy Szabolcs, míg a Signis részéről Nagy Anikó Mária és Rok Andres (Szlovénia) voltak.

Nem minden film imádság – Személyes beszámoló a miskolci filmfesztiválról

A felnőtté válás történetei, drámák, komoly vitákat gerjesztő társadalmi kérdések jelentek meg a mozivásznon szeptember 8. és 17. között a Jameson CineFest nemzetközi filmfesztiválon. A tizennegyedik alkalommal megtartott filmes seregszemlén ökumenikus zsűri is dolgozott. A Magyarországi Evangélikus Egyház delegáltjaként számomra nem volt könnyű az ítészi munka, de igazán érdekes utazást tehettem világok, kultúrák, gondolatok és csodás tájak között.

Isten és a világ története – a mozivásznon

Miskolc – Idén 12. alkalommal rendezték meg a Jameson CineFest Miskolci Nemzetközi Filmfesztivált szeptember 11-20. között, ahol számos világhírű színész és rendező személyesen volt jelen. A Magyarországi Evangélikus Egyház képviselői évek óta részt vesznek a Nemzetközi Ökumenikus Zsűri munkájában.
Feliratkozás RSS - CineFest csatornájára