Biztos Kezdet Gyerekház

Kívül-belül megújult Biztos Kezdet Gyerekházat adott át az Ökumenikus Segélyszervezet

Boldogkőújfalu – Újabb településen működtet Biztos Kezdet Gyerekházat az Ökumenikus Segélyszervezet. Boldogkőújfalu a Gönci járáshoz tartozik, ami Magyarország egyik leghátrányosabb helyzetű járása (mélyszegénység, munkanélküliség, hátrányos helyzetű tanulók átlag fölötti száma).

Újabb településen nyitott Biztos Kezdet Gyerekházat az Ökumenikus Segélyszervezet

Budapest – Hiánypótló intézménnyel gyarapodott az Ökumenikus Segélyszervezet országos hálózata. A 2001-ben megnyitott és tanodaprogramot is működtető Olaszliszkai Szociális és Fejlesztő Központ most Biztos Kezdet Gyerekházzal bővült, mely a 0–3 éves gyermekek támogatására, a korai fejlesztésére fókuszál.

Születésnapi ünnepséget tartottak a Biztos Kezdet Gyerekházban – Norvég vendégekkel ünnepelték a reformációt

Nyírtelek – Görögszállás – 2015. október 30-án a Biztos Kezdet Gyerekház 6. születésnapját gyűltek össze megünnepelni az ott ellátást kapó családok és a Nyírtelek-görögszállási gyülekezet tagjai. Másnap pedig két reformációi alkalom is volt a Filadelfia gyülekezetben, amelyen a norvég testvérgyülekezet, Volda városának ifjúsági munkásokból álló munkacsoportja is részt vett. A sport sem hiányozhatott a gyülekezet életéből, októberben csocsó bajnokságot is rendeztek Görögszálláson. – Képes beszámolók!
Feliratkozás RSS - Biztos Kezdet Gyerekház csatornájára