Huszár Gál Könyvesbolt

Könyvbemutatót tartottak a Huszár Gál Könyvesbolt szervezésében

Budapest – Gróf Nádasdy Borbála és Takács-Reichardt Gabriella a sárvári Nádasdy Ferenc Múzeum munkatársának részvételével könyvbemutatót rendeztek a Deák téren lévő Huszár Gál Könyvesbolt szervezésében. A beszélgetésen – amelyet Cselovszky Ferenc esperes vezetett – szóba került a családi örökség, a művészet és természetesen a hit és az imádság is.

Valláskárosultak evangéliuma

Budapest – Bolyki László Pedig mi azt hittük – Valláskárosultak evangéliuma című kötetének zenés-beszélgetős bemutatójára került sor 2018. április 17-én a Huszár Gál könyvesbolt szervezésében az Evangélikus Országos Múzeumban. A szerzővel Smidéliusz Gábor evangélikus lelkész beszélgetett.

Örömünnep a Deák téren – Megáldották a Huszár Gál Könyvkereskedést

Budapest – Bővülő kínálattal, letisztult formavilággal és igényes választékkal várja az olvasni szerető közönséget a Deák téri templom és az Evangélikus Országos Múzeum szomszédságában újranyílt Huszár Gál Könyvkereskedés.

Feliratos spaletták a Deák téren – Szépül az Insula Lutherana

Budapest – Egy hete kerültek fel a Deák téri Insula Lutherana tér felé néző oldalára az új spaletták, amelyekről most az Urbanista blog írt összeállítást az index.hu-n. Az alábbiakban az ott megjelent véleményt lehet olvasni honlapunkon, Potzner Ádám építész megszólalásával együtt.
Feliratkozás RSS - Huszár Gál Könyvesbolt csatornájára