Márton nap

Márton-napi szeretetünnep volt Szarvason

Szarvas – A Szarvas-Ótemplomi Evangélikus Egyházközség, az Evangélikus Diakónia és a Cigány Értelmiség Érdekvédelmi Egyesülete meghívását sokan olvashatták a napokban a Márton-napi szeretetünnep elnevezésű, egész napos rendezvényre. Sokan el is fogadták a meghívást, így együtt adhattunk hálát Istennek ezen a különleges napon – írta Lázár Zsolt esperes az egyházközség hivatalos Facebook-oldalán.

Márton-napi ünnepség lesz a Deák téren

Budapest – A Magyarországi Evangélikus Egyház elnöksége tisztelettel meghívja reformációi – Márton-napi – ünnepségére.

Márton napján az Ótemplomban

Szarvas – Az Ótemplomi Evangélikus Egyházközség és a Benka Gyula Evangélikus Általános Iskola már évek óta megünnepli a Márton-napot. Az elsőn egy Márton-napi előadással és libavacsorával, valamit a gyermekek lampionozásával ünnepeltek, emlékezett vissza Lázár Zsolt esperes az idei, hatodik alkalommal megrendezett Márton-napi felvonulás és istentisztelet után.

Szent Márton napi lampionozás volt Pitvaroson

Pitvaros – Hagyományteremtő Szent Márton napi istentiszteletre gyűlt össze Pitvaros apraja és nagyja 2015. november 8-án. Az Erdei Ferenc művelődési ház nagyterme szinte teljesen megtelt, óvodások, iskolások, szülők és nagyszülők, gyülekezeti tagok érkeztek, lelkesen készültek a nagy alkalomra.
Feliratkozás RSS - Márton nap csatornájára