Lelkipásztor

Megjelent a Lelkipásztor 2019/10. száma

Budapest – A Luther Kiadó gondozásában és Orosz Gábor Viktor szerkesztésében megjelent a Lelkipásztor 2019/10. száma.

Megjelent a Lelkipásztor 2019/8–9. száma

Megjelent a Lelkipásztor – evangélikus lelkészi szakfolyóirat 2019. évi 8–9. száma. A tartalomból ajánljuk az alábbiakat.

Megjelent a Lelkipásztor 2019/6. száma

Budapest – Orosz Gábor Viktor szerkesztésében megjelent a Lelkipásztor – Evangélikus lelkészi szakfolyóirat 2019. évi júniusi száma. Szeretettel ajánljuk.

Megjelent a Lelkipásztor 2019/4. száma

Budapest – Orosz Gábor Viktor szerkesztésében és a Luther Kiadó kiadásában megjelent a Lelkipásztor 2019/4. száma. A tartalomból idézünk.

Megjelent a Lelkipásztor 2019/3. száma

Budapest – Megjelent a Lelkipásztor, evangélikus lelkészi szakfolyóirat 2019. évi 3. száma. A tartalomból ajánljuk az alábbiakat.

Megjelent a Lelkipásztor 2019/2. száma

Budapest – Megjelent az evangélikus lelkészi szakfolyóirat, a Lelkipásztor 2019. évi második száma. Az Orosz Gábor Viktor által szerkesztett, a Luther Kiadó által gondozott kiadvány cikkeit ajánljuk.

Megjelent a Lelkipásztor 2018/11. száma

Budapest – Orosz Gábor Viktor szerkesztésében megjelent a Lelkipásztor című evangélikus lelkészi szakfolyóirat 2018/11. száma. Ajánló!

MEÖT-közlemény: Szabadon bocsátották a baptista lelkipásztort

Budapest – A Magyarországi Egyházak Ökumenikus Tanácsa (MEÖT) Elnöksége örömét fejezi ki, hogy a török hatóságok szabadon bocsátották Andrew Brunson amerikai baptista lelkipásztort, akit kémkedés igaztalan vádjával tartóztattak le.

A Lelkipásztor augusztus–szeptemberi számát ajánljuk

A Lelkipásztor – Evangélikus lelkészi szakfolyóirat 2018/8–9. számában többek között a norvég evangélikus egyház katechetikai munkaprogramjáról, Ordass Lajosról, a Kis káté aktualitásáról és Wolfhart Pannenberg munkásságáról is olvashatnak. Egy folyóirat, amely nem csak lelkészeknek, hanem a teológiára nyitott gondolkodóknak is szól.

Már a Lelkipásztor cikkei is felkerültek a Magyar Evangélikus Bibliográfiába

Budapest – A Magyarországi Evangélikus Egyház Reformációi Emlékbizottsága által kezdeményezett Magyar Evangélikus Bibliográfiában már a Lelkipásztor összes évfolyamának a cikkeire rá lehet keresni.

Oldalak

Feliratkozás RSS - Lelkipásztor csatornájára