Adománypont

Érintkezésmentes Adománypont nyílt a Budafoki Szomszédok Piacán

Budapest – Budafok-Tétény önkormányzata és az Ökumenikus Segélyszervezet összefogásának köszönhetően egyedülálló adományozási lehetőség nyílt a Budafoki Piacon. A Segélyszervezet által kihelyezett terminálon keresztül, egy bankkártya használatával bárki biztonságosan segítheti rászoruló embertársait.

Hajléktalanoknak és rászoruló családoknak is segítség a MÖS szeretetvendégsége – Zár az Adománypont

Budapest – Az Ökumenikus Segélyszervezet idén is megszervezte hagyományos adventi-karácsonyi melegétel-osztását. Hat napon át, december 17. és 22. között naponta 1000 adag ételt osztanak ki önkéntesek, támogatók és a Segélyszervezet munkatársai a hajléktalanoknak, illetve rossz szociális körülmények között élő családok számára. A szeretetvendégségen az étel mellett feldíszített, fűtött sátor és karácsonyi zene is várja a rászorulókat.

Több mint húszezer mézeskalácsszív készült a Bazilika előtti szeretet.éhség. sütödében

Budapest – 2016. december 23-án este zárja be ablakait az Ökumenikus Segélyszervezet adománypontja a budapesti Ünnep a Bazilikánál rendezvénysorozat helyszínén, ahol idén is advent első vasárnapjától várták a pénzfelajánlásokat.

Segélyszervezet: Összesen hatezer adag melegétel fogyott el egy hét alatt – Az adománypontra egy hónap alatt több ezren hozták el személyesen pénzadományukat

Budapest – Az Ökumenikus Segélyszervezet idén is megszervezte hagyományos adventi-karácsonyi melegétel osztását. Hat napon át, december 18. és 23. között naponta ezer adag ételt osztottak ki az önkéntesek, a támogatók és a segélyszervezet munkatársai a hajléktalanoknak, illetve rossz szociális körülmények között élő családok számára.

Rászoruló gyermekeknek szervezett élménynapot az Ökumenikus Segélyszervezet

Budapest – Soroksári gyermekjóléti szolgálatának támogatottjai közül több mint húsz gyermek számára szervezett élményekben gazdag programot az Ökumenikus Segélyszervezet vasárnap Budapesten, a Design Terminalban és az Adventi ünnep a Bazilikánál rendezvénysorozat helyszínén felállított Adománypontján.
Feliratkozás RSS - Adománypont csatornájára