Újpesti Evangélikus Egyházközség

Szólunk! – A kőbányai Óhegyen városmissziói és családi napot tartottak – VIDEÓKKAL!

Budapest – Megtelt a kőbányai Óhegy park evangélikusokkal 2017. szeptember 16-án. A Pesti Evangélikus Egyházmegye, a Kőbányai Evangélikus Egyházközség, a X. kerületi Kőbányai Önkormányzat, a KÖSZI – a keresztény önkéntesek csapata –, a Reformáció 2017 és az Erős Vár FC támogatásával rendezték meg Szólunk! címmel a városmissziói és családi napot. Remek programokkal várták az érdeklődő családokat és egyedülállókat, nem csak az egyháztagokat és gyülekezeti tagokat, hanem kicsiket és nagyokat, szomorúakat és vidámakat egyaránt.

Megszépültek az újpesti evangélikus templom külső falai

Budapest – Elkészült az újpesti evangélikus templom külső vakolása és festése. „Isten szeretete tükröződjön a megszépült falak színeiben. Köszönjük testvéreink imádságát és adakozását, az Újpesti Önkormányzat támogatását. Köszönjük a kivitelező cég áldozatos munkáját” – írták a gyülekezet Facebook oldalán.

Regionális felügyelői konferenciát tartott Újpesten a Déli Evangélikus Egyházkerület

Budapest – A Déli Evangélikus Egyházkerület Pest és Tolna–Baranya Egyházmegyéi számára regionális konferenciát tartott 2016. szeptember 17-én Újpesten, az Újpesti Evangélikus Egyházközség gyülekezeti termében, melyen Magyar Levente gazdaságdiplomáciáért felelős államtitkár mellett, Czenthe Miklós, az Evangélikus Országos Levéltár igazgatója is előadást tartott.

Evangélikusok a panelrengetegben – Tudatos gyülekezetépítés – riport Újpestről

Nem sok evangélikus gyülekezet mondhatja el magáról, hogy Blaha Lujza szerezte vissza a templomát. Valójában az újpesti az egyetlen. Budapest IV. kerületének evangé­likusaira azonban nemcsak ezért érdemes odafigyelni, hanem azért is, mert kitartó munkával és sikeresen építik egyre nagyobbra a gyülekezetet a panelrengetegben.

Karácsonyi zeneestet tartottak Újpesten

Budapest – Karácsonyi zeneestet tartottak 2015. december 19-én az Újpesti Evangélikus Egyházközségben a helyi énekkar közreműködésével. Az énekkar, a szólisták és vendégek műsora felejthetetlen volt. KÉPRIPORT!
Feliratkozás RSS - Újpesti Evangélikus Egyházközség csatornájára