soproni Hunyadi János Evangélikus Óvoda és Általános Iskola

A hite viszi az igazgatói székbe

Sopron – Erre a hívásra csak igent lehetett mondani – vallja a Hunyadi-iskola leendő igazgatója. Raffai Balázs nyitott, elfogadó, jó embereket szeretne nevelni.

Példaértékű összefogással támogatják egymást a diákok Sopronban

Sopron – A soproni Hunyadi János Evangélikus Óvoda és Általános Iskola 4.c és 5.a osztályos tanulói összefogtak és jó szándékkal felajánlották könyveiket. Nekik köszönhetően a mélykúti Szent Tamás Katolikus Iskola hátrányos helyzetű 3. osztályos tanulói Berg Judit Rumini című nagysikerű gyermekregényét olvashatják idén kötelező olvasmányként.

Halvax Julianna lett az év Szupertanára

Sopron – A soproni Hunyadi János Evangélikus Óvoda és Általános Iskola tanítója lett a Dívány.hu és a Lidl üzletlánc által meghirdet pályázaton az év szupertanára. „Számomra a legfontosabb, hogy gondolkodásra, együttműködésre ösztönözzem a gyerekeket – mondja Halvax Julianna. Kreativitás, együttműködés és érzelmi intelligencia – nála ezek a kulcsszavak.

Az év „szupertanára” lehet a soproni evangélikus iskola pedagógusa

Egy soproni pedagógus, Halvax Julianna is bekerült a Szupertanár verseny három döntőse közé. A Hunyadi-iskola tanító nénijére hétfő éjfélig lehet szavazni.

Edzőpálya épült a Hunyadi János Evangélikus Általános Iskolában

Sopron – Sportnap keretében adták át a Hunyadi János Evangélikus Általános Iskola új szabadtéri edzőparkját. A létesítmény csaknem 5 millió forintból valósult meg. Az átadón elhangzott: az iskola futópályája, kosárlabda- és focipályája nagyon népszerű nemcsak a gyerekek, hanem a felnőttek körében is.

Sopronért Emlékéremmel tüntették ki Tremmer Bernadettet

Sopron – Ünnepélyes keretek között zárta a tanévet a Hunyadi János Evangélikus Óvoda és Iskola. Az ünnepségen adta át dr. Fodor Tamás polgármester a Sopronért Emlékérmet Tremmer Bernadett igazgatóhelyettesnek.

Új közösségi térrel gazdagodott a Hunyadi János Evangélikus Óvoda és Általános Iskola

Sopron – Hivatalosan is átadásra került a Hunyadi János Evangélikus Óvoda és Általános Iskola új aulája, amely közel 300 millió forint önerőből épült meg, és amelynek a megvalósításához az evangélikus egyház 50 millió forinttal járult hozzá. Igaz, az új közösségi teret a március 15-ei ünnepségen már használta az iskola közössége, a hivatalos avatóra és az ünnepi istentiszteletre most került sor.

Szent György-nap a Hunyadiban

Sopron – „Jól rendelték azt az Istenek", hogy április 23-án, Szent György-napon a Hunyadi felett ragyogjon a Nap az égen. Bár a reggel még csepergős volt, a nap is csak a felhők mögül kandikált ki, de hálásak lehetünk, hisz mire a forgatag elindult, már napsütéses szép idő lett.

Hunyadi-iskolások jótékonykodtak a kárpátaljai Fornoson

Fornos – Sopron – Pártfogásukba vettek egy kárpátaljai települést, illetve az ott élő, nehéz sorsú gyerekeket karolták fel a soproni Hunyadi János Evangélikus Óvoda és Általános Iskola tanárai és diákjai.
Feliratkozás RSS - soproni Hunyadi János Evangélikus Óvoda és Általános Iskola csatornájára