soproni Hunyadi János Evangélikus Óvoda és Általános Iskola

Sopronért Emlékéremmel tüntették ki Tremmer Bernadettet

Sopron – Ünnepélyes keretek között zárta a tanévet a Hunyadi János Evangélikus Óvoda és Iskola. Az ünnepségen adta át dr. Fodor Tamás polgármester a Sopronért Emlékérmet Tremmer Bernadett igazgatóhelyettesnek.

Új közösségi térrel gazdagodott a Hunyadi János Evangélikus Óvoda és Általános Iskola

Sopron – Hivatalosan is átadásra került a Hunyadi János Evangélikus Óvoda és Általános Iskola új aulája, amely közel 300 millió forint önerőből épült meg, és amelynek a megvalósításához az evangélikus egyház 50 millió forinttal járult hozzá. Igaz, az új közösségi teret a március 15-ei ünnepségen már használta az iskola közössége, a hivatalos avatóra és az ünnepi istentiszteletre most került sor.

Szent György-nap a Hunyadiban

Sopron – „Jól rendelték azt az Istenek", hogy április 23-án, Szent György-napon a Hunyadi felett ragyogjon a Nap az égen. Bár a reggel még csepergős volt, a nap is csak a felhők mögül kandikált ki, de hálásak lehetünk, hisz mire a forgatag elindult, már napsütéses szép idő lett.

Hunyadi-iskolások jótékonykodtak a kárpátaljai Fornoson

Fornos – Sopron – Pártfogásukba vettek egy kárpátaljai települést, illetve az ott élő, nehéz sorsú gyerekeket karolták fel a soproni Hunyadi János Evangélikus Óvoda és Általános Iskola tanárai és diákjai.
Feliratkozás RSS - soproni Hunyadi János Evangélikus Óvoda és Általános Iskola csatornájára