kérdőív

A MEÖT Ifjúsági Bizottsága ökumenikus ifjúság-kutatást kezdeményezett – Kérjük töltsék ki minél többen a kérdőívet!

Budapest – A Magyarországi Egyházak Ökumenikus Tanácsa (MEÖT) Ifjúsági Bizottsága által kezdeményezett ökumenikus ifjúság-kutatás célja, hogy átfogó képet adjon a MEÖT tagegyházainak fiataljairól, 14-29 éves kor között. A Magyarországi Evangélikus Egyház Püspöki Tanácsa arra kéri az evangélikus gyülekezetek és iskolák fiataljait, hogy 2020. október 15-ig minél többen töltsék ki a kérdőívet. Az alábbiakban a Püspöki Tanács erről szóló levelét olvashatják.

Hogyan vizsgálták meg az evangélikus múzeum látogatóinak elégedettségét?

Budapest – Az Evangélikus Országos Múzeum megújítása után a látogatók véleményét kérték ki arról, mit gondolnak a megújult múzeumról, annak új állandó kiállításáról. A Kulturálisértékelés.hu oldalon Mácsai Ágnes összegezte a tapasztalatokat. Ezt az írást közöljük.

Az Önök véleményére is kíváncsi az Evangélikus Országos Múzeum

Budapest – Az Evangélikus Országos Múzeum a felújítás és kibővítés után egy éve, 2016. november 12-én nyílt meg újra. A múzeum munkatársai kíváncsiak az Önök véleményére, hogy mit gondolnak a Luther öröksége című, megújult állandó kiállításról. Kérjük, töltsék ki kérdőívüket, hogy ennek segítségével is fejlődhessenek, javíthassák a múzeum színvonalát.

Mi a véleménye? – Kérdőív a megújult Evangélikus Országos Múzeumról

Budapest – Az Evangélikus Országos Múzeum újranyitása óta már egy év eltelt. Amennyiben jártak már a múzeumban a felújítás óta, kérjük töltsék ki a következő kérdőívet, ezzel is segítve a múzeum munkáját.

Megkezdődik az evangélikus intézményekben a nyelvi agresszió kérdőíves vizsgálata

Budapest – A napokban kerültek az Evangélikus Pedagógiai-szakmai Szolgáltató és Továbbképző Intézet honlapjára azok a kérdőívek, amelyek segítségével az evangélikus intézményekben megjelenő nyelvi agressziót kutatjuk – tájékoztatta honlapunkat dr. Batár Levente kutató tanár és Orgoványi Lili, a kutatócsoport tagja.

Segítséget kérnek az olvasóktól a CikCakk magazin szerkesztői!

Budapest – „A Family CikCakk gyermekmagazin megjelenésének második évfordulójához érkeztünk. Lapunk elsősorban a keresztény családban növekedő, illetve az egyházi iskolába vagy hitoktatásra járó alsó tagozatos gyermekeket szólítja meg, akik valamilyen keresztény egyházhoz és gyülekezethez tartoznak, vagy legalábbis nyitottak a keresztény értékek iránt” – írták a CikCakk magazin szerkesztői és egy kéréssel fordultak az olvasókhoz. Eláruljuk mit szeretnének.

Kérdőív az evangelikus.hu honlapról és az Evangélikus Élet hetilapról

Budapest – Megérett az idő internetes felületünk, a www.evangelikus.hu és hetilapunk, az Evangélikus Élet megújítására. Ebben számítunk segítségére. A megújítás során szükségünk van az Ön véleményére, ha rendszeres olvasója a honlapnak és az újságnak, de akkor is fontos az Ön véleménye, ha nem olvassa rendszeresen az evangélikus kommunikációs felületeinket.

Felmérés az egy százalékról

Egy kérdőív segítésével szeretnénk többet megtudni a személyi jövedelemadóhoz tartozó 1 %-ok felajánlásáról, ezért arra kérjük az evangelikus.hu olvasóit, hogy szánjanak néhány percet a kérdések megválaszolására.

Hogy tetszett a 10. Szélrózsa?

Soltvadkert – A 10. Szélrózsa-találkozó szervezői online kérdőív segítségével szeretnék kiértékelni a tábort.

Vegyen részt az evangélikus médiáról készülő felmérésünkben!

Budapest – Összeállítottunk egy kérdőívet, amely a Magyarországi Evangélikus Egyház kommunikációs- és médiamunkájának felmérésére szolgál, az evangélikus média működéséről, a válaszadók médiafogyasztási szokásairól szól. A kérdőív csupán pár percet vesz igénybe, számunkra viszont hasznos információkkal szolgál. Köszönjük hogy időt szán a válaszadásra! Szöveg: evangelikus.hu

Oldalak

Feliratkozás RSS - kérdőív csatornájára