Horváth-Hegyi Olivér

Leányfalui esték: Kövesdi Miklós vendége volt Horváth-Hegyi Olivér evangélikus lelkész

Leányfalu – Leányfalun 2021 az egyházak éve, hiszen a katolikus és a református gyülekezet életében is van több kerek évforduló. 2021. február 18-án azonban Horváth-Hegyi Olivér evangélikus lelkésszel készített interjút a Leányfalu TV.

Hegyi-áldás

Szentendre – Salgótarján – Sámsonháza – Horváth-Hegyi Áron, a sámsonházai evangélikus gyülekezet lelkésze fivérei Horváth-Hegyi Ádám salgótarjáni és Horváth-Hegyi Olivér szentendrei lelkész karantén-istentiszteleteit is figyelemmel kíséri mostanában. A felvételeket nézve jutott arra, hogy bár a forma más és más, a tartalom nagyon hasonló. Az istentisztelet utolsó mozzanata, az áldás azonban változatlan/változtathatatlan. Így készült el az alábbi videó. Legyen áldás további szolgálatukon, tudván: „Ha az ÚR nem építi a házat, hiába fáradoznak az építők.” (Zsolt 127,1)

Évezredes paradoxon: gyengeség = erő!

II. János Pál pápa kezdeményezésére 1993-tól február 11. a betegek világnapja, melynek célja, hogy „Isten egész népe kellő figyelmet szenteljen a betegeknek, segítse elő a szenvedés megértését”. A fiatal szentendrei evangélikus lelkészt, lelkigondozót, Horváth-Hegyi Olivért kértük arra, Bibliával a kézben üljünk le beszélgetni betegségről, hitről, gyógyulásról.
Feliratkozás RSS - Horváth-Hegyi Olivér csatornájára