böjti történet

Böjti történet – „Soha nem fogom elfelejteni azt a hangot”

Böjt 2016 – Evangélikus lelkészeket kértünk meg, hogy osszanak meg velünk egy-egy olyan történetet, ami számukra kifejezi a böjtöt. Az alábbiakban Ponicsán Erzsébet, a rákospalotai gyülekezet lelkészének vallomását olvashatják.

Böjti történet – Neki elég lett

Böjt 2016 – Evangélikus lelkészeket kértünk meg, hogy osszanak meg velünk egy-egy olyan történetet, ami számukra kifejezi a böjtöt. Az alábbiakban Jakab Béla, az óbudai gyülekezet lelkészének vallomását olvashatják.

Böjti történet – Készülődés

Böjt 2016 – Evangélikus lelkészeket kértünk meg, hogy osszanak meg velünk egy-egy olyan történetet, ami számukra kifejezi a böjtöt. Az alábbiakban Kalincsák Balázs, a Nemescsó–Meszlen–Acsád–Kőszegdoroszlói Társult Evangélikus Egyházközség lelkészének gondolatait olvashatják.

Böjti történet – Hedonizmus

Böjt 2016 – Evangélikus lelkészeket kértünk meg, hogy osszanak meg velünk egy-egy olyan történetet, ami számukra kifejezi a böjtöt. Az alábbiakban Bartha István, a balassagyarmati gyülekezet lelkészének vallomását olvashatják.

Böjti történet – Rá(m)találás

Böjt 2016 – Evangélikus lelkészeket kértünk meg, hogy osszanak meg velünk egy-egy olyan történetet, ami számukra kifejezi a böjtöt. Az alábbiakban Farkas Ervin, a lovászpatonai gyülekezet lelkészének vallomását olvashatják.

Böjti történet – Rácsperspektíva

Böjt 2016 – Evangélikus lelkészeket kértünk meg, hogy osszanak meg velünk egy-egy olyan történetet, ami számukra kifejezi a böjtöt. A sorozat első részeként dr. Pángyánszky Ágnes, az Evangélikus Hittudományi Egyetem egyetemi lelkészének gondolatait tesszük közzé.
Feliratkozás RSS - böjti történet csatornájára