Evangélikus Biblikus Szabadegyetem

Előadások a hatalomról – Indul az Evangélikus Biblikus Szabadegyetem

Budapest – Hatalmasok – A hatalom problematikája a Bibliában és az egyházban címmel újra indul az Evangélikus Hittudományi Egyetem (EHE) mindenki számára nyitott Evangélikus Biblikus Szabadegyetem elnevezésű sorozata. Az előadók idén is Varga Gyöngyi, Korányi András és Kőszeghy Miklós egyetemi tanárok lesznek.

Őszi kurzust tart az Evangélikus Biblikus Szabadegyetem

Budapest – Az Evangélikus Hittudományi Egyetem oktatói hívnak minden érdeklődőt az Evangélikus Biblikus Szabadegyetem 2017. őszi kurzusára, amelyen tudományos igényességgel és a Biblia iránti hagyományos evangélikus elkötelezettséggel kínálnak lehetőséget ismeretszerzésre és ismeretbővítésre. 2017. őszén a téma az őrállói (prófétai) felelősség lesz.

A 137. zsoltár és a babiloni fogság

Budapest – Ezen a héten indult el az Evangélikus Biblikus Szabadegyetem tavaszi kurzusa, amelynek előadói tudományos igényességgel és a Biblia iránti hagyományos evangélikus elkötelezettséggel kínálnak lehetőséget az ismeretszerzésre és -bővítésre.

Február végén kezdődik az Evangélikus Biblikus Szabadegyetem tavaszi kurzusa

Budapest – Az Evangélikus Hittudományi Egyetem oktatói hívnak minden érdeklődőt az Evangélikus Biblikus Szabadegyetem tavaszi kurzusára, amelyen tudományos igényességgel és a Biblia iránti hagyományos evangélikus elkötelezéssel kínálunk lehetőséget ismeretszerzésre és ismeretbővítésre.

Evangélikus Biblikus Szabadegyetem – Videó

Budapest – Az Evangélikus Hittudományi Egyetem oktatói tartanak izgalmas és érdekes előadásokat az Evangélikus Biblikus Szabadegyetem őszi kurzusán – mely tudományos igényességgel és a Biblia iránti hagyományos evangélikus elköteleződéssel kínál lehetőséget ismeretszerzésre és ismeretbővítésre.

A jelenbe hozzuk a Biblia üzenetét! – Beszélgetés az Evangélikus Biblikus Szabadegyetem oktatóival

Budapest – Az Evangélikus Biblikus Szabadegyetem az egyik legjobb példa arra, hogy a Szentírás hiteles és érthető értelmezésére mekkora az igény. A mindenki számára nyitott kurzus első féléve ugyanis már indulásakor több mint telt házas rendezvénnyé nőtte ki magát. A szeptember végén induló őszi kurzus megújult tematikával, de hasonlóan izgalmas előadásokkal várja az érdeklődőket. A szabadegyetemről az Evangélikus Hittudományi Egyetem tanáraival, a kurzus oktatóival, Varga Gyöngyivel, Korányi Andrással és Kőszeghy Miklóssal beszélgettünk.

Az Evangélikus Biblikus Szabadegyetem őszi kurzusa

Budapest – Az Evangélikus Biblikus Szabadegyetem őszi kurzusa 2016. szeptember 20-án indul, és 10 héten át minden kedden 17:00 órától 18:30-ig tart.

„Tartsd frissen a Bibliádat!” – Biblikus Szabadegyetem indult az EHE-n

Budapest – 2016. április 4-én több mint hatvan résztvevővel indult el az Evangélikus Hittudományi Egyetemen az Evangélikus Biblikus Szabadegyetem. Az intézmény új kurzusa az érdeklődők számára „tudományos igényességgel és a Biblia iránti hagyományos evangélikus elköteleződéssel” kínál lehetőséget ismeretszerzésre „Bibliai kor- és vallástörténet”, „Bibliaismeret” és „Biblia a történelemben” témakörökben.

Jelentkezni lehet az Evangélikus Biblikus Szabadegyetemre

Budapest – Az Evangélikus Hittudományi Egyetem oktatói hívnak minden érdeklődőt az Evangélikus Biblikus Szabadegyetem induló kurzusára, amelyen tudományos igényességgel és a Biblia iránti hagyományos evangélikus elkötelezéssel kínálunk lehetőséget ismeretszerzésre és ismeretbővítésre.
Feliratkozás RSS - Evangélikus Biblikus Szabadegyetem csatornájára