Kelemen Anna Gyöngy

Ismét látogathatóak a bentlakásos diakóniai intézmények

Az országos tisztifőorvos csütörtöki határozata feloldotta a szakosított szociális intézményekben decemberben elrendelt látogatási tilalmat. Nagy örömöt jelent ez a lakóknak és szeretteiknek egyaránt, hiszen hosszú idő óta először nyílik lehetőség a személyes találkozásokra.

A Diakónia napja „házhoz megy” – harmadik állomás

Gödöllő – Szombathely, majd Mezőberény után Gödöllőre látogatott az Evangélikus Diakónia vezetősége, Kelemen Anna Gyöngy diakóniai osztályvezető, és Gregersen-Labossa György, a Diakóniai Bizottság elnöke, hogy újabb díjazottnak, Cs. Tóthné Csernók Gabriellának adják át elismerésüket.

Az elmúlt hónapok kihívásai a diakóniában

Szombathely – Budapest – A diakóniai intézmények munkáját a rendkívüli helyzetben is segítette a Magyarországi Evangélikus Egyház Diakóniai Osztálya, amelynek vezetőjével Kelemen Anna Gyönggyel beszélgettek a Credo Rádió műsorában, az elmúlt hónapok kihívásairól és az aktualitásokról.

Tüneti kezelés – Interjú Kelemen Annával

Nyíregyháza – Csekély és inkább szemérmes társadalmi szolidaritásról beszélhetünk, ha a hajléktalanok kerülnek szóba. A térség társadalmaiban elsősorban a hasonló problémákkal küzdők számíthatnak egymás támogatására, illetve megértésére, de a végképp peremre szorultak már nem tartoznak ebbe a körbe. Kelemen Annával, az Oltalom Szeretetszolgálat munkatársával Nagy Miklós beszélgetett.
Feliratkozás RSS - Kelemen Anna Gyöngy csatornájára