Duna Televízió

Ajánló: Evangélikus magazin a Duna Televízióban

Augusztus 16-án, vasárnap 10 óra 25 perckor kezdődik a Duna Televízióban egyházunk műsora az Evangélikus magazin.

Evangélikus istentisztelet lesz vasárnap a Duna Televízióban

Budapest – Augusztus 2-án, vasárnap 11 órai kezdettel a Duna Televízió evangélikus ifjúsági istentiszteletet közvetít felvételről az Ökumenikus Központ kápolnájából. Igét hirdet Molnár Lilla lelkész.

Újra lesz Evangélikus magazin a Duna Televízióban

Budapest – 2020. június 14-én, vasárnap a Duna Televízióban 10.25-kor újra jelentkezik a járvány után a frissen szerkesztett Evangélikus magazin.

Ajánló: Evangélikus műsorok a Duna Televízióban

Budapest – A Duna Televízió Isten kezében című adásaiban portréfilmet tekinthetnek meg Szemerei Jánosról, a Nyugati (Dunántúli) Evangélikus Egyházkerület püspökéről, valamint 80. születésnapját ünneplő Novotny Zoltán sportriporterről. Az Evangélikus magazin adásában többek között a XI. Magyar Evangélikus Országos Missziói Napba pillanthatnak be az érdeklődők.

Médiás felkészítő lelkészeknek

Budapest – Előkészítő szakmai megbeszélésre gyűltek össze a közmédiában ez évben igét hirdető lelkészek 2020. január 14-én az Északi Evangélikus Egyházkerület Püspöki Hivatalában. Ezúttal Gundel Takács Gábor televíziós műsorvezető, újságíró, a SZEMlélek portál munkatársa volt a meghívott előadó. A reformációhoz személyesen, de hivatalosan is kötődő médiaszakember – 2017-ben a Reformáció 500 emlékév nagykövete volt – inspiráló gondolatokat és hasznos tanácsokat osztott meg a televíziós és rádiós szerepléshez kevésbé szokott lelkipásztorokkal.

Ajánló: Evangélikus magazin a Duna Tévében

Augusztus 11-én, vasárnap 10.35-kor jelentkezik egyházunk műsora, az Evangélikus magazin a Duna Televízióban.

Ajánló: Evangélikus műsorok a Duna Televízióban

A Duna Televízió Evangélikus ifjúsági műsorának és az Evangélikus riportoknak a következő adásait ajánljuk.

Ajánló: Evangélikus magazin a Duna Tévében

Az adásban ellátogatunk Balatonszárszóra az Országos Evangélikus Családos Táborba és Bánkra az Országos Evangélikus Ifjúsági táborba.

Ajánló: Evangélikus riportok a Duna Televízióban

Május 5-én, vasárnap 11 órakor jelentkezik a Duna Televízióban az Evangélikus riportok.

Bemutatkozott az Evangélikus Diakónia a Duna Televízió Család-barát műsorában

Budapest – A Szarvas-Ótemplomi Evangélikus Szeretetszolgálat adventi sorozatának, az Angyali reggeleknek és a napi tevékenységének bemutatásával vezették fel 2018. december 11-én délelőtt a Duna Televízió Család-barát című magazinműsorában Kondor Péter diakóniáért felelős evangélikus püspök és Buda Annamária diakóniai osztályvezető ismertetőjét arról, hogy mit tesznek a rászorulókért az evangélikusok – nemcsak karácsonykor, hanem egész évben.

Oldalak

Feliratkozás RSS - Duna Televízió csatornájára