beteglátogatás

Gyógyító örömhír – Könyvbemutató beszélgetés Kovács Viktorral

Budapest – Gyógyító örömhír címmel jelent meg a Magyarországi Evangélikus Egyház Gyülekezeti és Missziói Osztálya és a Luther Kiadó közös kiadványa, amely összeállítás betegeknek, hozzátartozóknak és a lelkészi szolgálathoz kíván segédletet nyújtani. A könyvben liturgiák, imádságok és énekek is megtalálhatók. A kiadványról Kovács Viktor evangélikus lelkésszel, a könyv szerzőjével Galambos Ádám beszélgetett.

Megjelent a Gyógyító örömhír

Budapest – A Gyülekezeti és Missziói Osztály és a Luther Kiadó közös kiadásában jelent meg Kovács Viktor evangélikus lelkész Gyógyító örömhír című, betegeket, hozzátartozókat és a lelkészi szolgálatot segítő kiadványa. A könyv előszavát Hafenscher Károly, egyházunk zsinatának lelkészi elnöke, az Evangélikus Hittudományi Egyetem tanszékvezető egyetemi tanára írta. Alábbiban ezzel a tartalommal ajánljuk az olvasók figyelmébe a kiadványt.

„Beteg voltam, és meglátogattatok…” (Mt 21,35) – Amikor a hozzátartozó látogatása nehéz a betegnek

Budapest – Idén ezzel a címmel vártuk a kórházi önkénteseket együtt gondolkodásra és a szakmaiság elmélyítésére a fasori evangélikus gyülekezet termébe. Ezúton is köszönjük a befogadást, melynek köszönhetően új arcok is megjelentek közöttünk.
Feliratkozás RSS - beteglátogatás csatornájára