újrahasznosítás

Az építész professzor szerint több templom áll üresen, mint gondoljuk

Hannover – Karlsruhe – Kerstin Gothe várostervező és építész asszony az elhagyott templomok hasznosítását támogatja. „Az üresen álló és használaton kívüli templomok száma nagyobb, mint köztudott” – nyilatkozta Gothe a Volkswagen-Alapítvány nemzetközi szimpóziumán. Közel 350 európai szakértő fogja a lehetőségeket és a kilátásokat megvitatni és a hasznosításukkal kapcsolatban megoldásokat kidolgozni.

Passzold vissza, tesó!

Ajka – Az Ajkai Evangélikus Egyházközség 92 darab használt mobiltelefont adott át újrafelhasználásra nemrég. A gyülekezet 2019 év végén csatlakozott a Jane Goodall Intézet, az Afrikáért Alapítvány és a Védegylet Egyesület közös kampányához, amely célja, hogy a gyűjtőpontokon a lakosság által már nem használt mobiltelefonokat összegyűjtse, majd újrafeldolgozásra felajánlja. A kampány elnevezése Passzold vissza Tesó!

Újrahasznosított játékok

Miskolc – A miskolci Kossuth Lajos Evangélikus Óvoda, Általános Iskola, Gimnázium és Pedagógiai Szakközépiskola pedagógia szakos diákjai és gyógypedagógiai segítő szakos hallgatói 2016. április 12-én kiállítással kedveskedtek az intézmény óvodásainak.
Feliratkozás RSS - újrahasznosítás csatornájára