kerekasztal-beszélgetés

Felelősség a társadalomért – Megjelent az LVM 4. kötete

Budapest – A Magyarországi Evangélikus Egyház Reformációi Emlékbizottsága és a Luther Kiadó szervezésében az Evangélikus Országos Múzeum adott otthont a Luther Válogatott Művei 4. – Felelősség a társadalomért című kötet budapesti bemutatójának.

Kerekasztal-beszélgetést folytattak az Ámen című film etikai kérdéseiről

Budapest – Az Ámen című film vetítésére került sor a Holokauszt Emlékközpontban, amely után izgalmas kerekasztal-beszélgetésre invitálták a részvevőket. A beszélgetők dr. Fabiny Tamás püspök és dr. Török Csaba teológus-pap voltak, az eszmecserét pedig dr. Jakab Attila történész moderálta.

Reformáció a Nyugat-Dunántúlon – Egyháztörténeti konferencia, fotókiállítás és kerekasztal-beszélgetés

Sopron – A soproni Evangélikus Egyházközség, a Soproni Református Egyházközség és Sopron Megyei Jogú Város Önkormányzata szervezésében, a Reformáció 500 éve címmel konferenciát, fotókiállítást és kerekasztal-beszélgetést tartanak 2017. szeptember 20-án, Sopronban, a Liszt Ferenc Konferencia és Kulturális Központban.

Lelkészek a börtönfalak között

Győr – Egyházi kerekasztalt tartottak 2016. április 27-én a Győr-Moson-Sopron Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetben. A győri intézményben hét felekezet lelkésze, szolgálattevője végez lelkigondozói, támogatói és missziós munkát.
Feliratkozás RSS - kerekasztal-beszélgetés csatornájára