Kalocsa Zsuzsanna

„Az indulataim nincsenek tekintettel az elveimre…”

Keresztény emberek között elvárható magatartásként jelenik meg, hogy az indulataink és az elveink összehangolódjanak minden helyzetben. Ennek az útja azonban nem mindig egyszerű.

Elfáradtam, feltöltődnék…

Budapest – Kalocsa Zsuzsanna evangélikus lelkész, klinikai lelkigondozó és szupervizor november végén a fenti címmel hívogatott résztvevőket az önkéntesek szakmai napjára, melynek ezúttal is az óbudai evangélikus gyülekezet adott otthont. Az alábbiakban az ő személyes beszámolóját olvashatják.

Egymás terhét hordozzátok! – Beszélgetés Kalocsa Zsuzsannával

Budapest – Kalocsa Zsuzsanna kórházi lelkigondozóval a kórházi önkéntesek képzéséről és folyamatos szolgálatba állításáról beszélgettünk egy forró nyári délutánon.

Valaki mondja meg nekem, hogy nem éltem hiába! – Beszélgetés a Betegek Világnapja alkalmával Kalocsa Zsuzsanna kórházlelkésszel

Budapest – Február 11-e immáron húsz éve a betegek világnapja. A betegségről, a betegekkel való foglalkozásról és a segítségnyújtásról beszélgettünk Kalocsa Zsuzsanna evangélikus kórházlelkésszel, klinikai lelkigondozóval. Szöveg: Galambos Ádám, fotó: családi archívum
Feliratkozás RSS - Kalocsa Zsuzsanna csatornájára