Országos Ifjúsági Tábor

Szeretettel várják az érdeklődőket az országos evangélikus ifjúsági táborokba!

A Magyarországi Evangélikus Egyház országos ifjúsági táborait ajánljuk.

Az egyéntől az Istenig - A közösségen át

Bánk – Idén már hetedik alkalommal gyűltünk össze az Országos Evangélikus Ifjúsági Táborban, Bánkon. Nagyon felemelő érzés volt átélni a sokszínű közösséget, hiszen összesen 86 táborozó érkezett az ország 21 településéről, sőt a Felvidékről is, ezért örömmel mondhatjuk, hogy táborunk nemcsak nevében országos, hanem a gyakorlatban is.

Kihagyhatatlan tábor Bánkon

Bánk – Immár nagy hagyománya van, hogy július első hetében Bánkon gyűlnek össze az ország evangélikus fiataljai. 18 településről, 14 gyülekezetből több mint 80 fiatal szánta a nyár első hetét arra, hogy jobban megismerje az evangélium örömhírét, és közösséggé kovácsolódjon a 7 nap folyamán.

Győztes vagy! – Országos ifjúsági tábor Bonyhádon

Bonyhád – Isten fegyverzetének felöltésével készültünk ebben az évben győzelemre a bonyhádi konfirmandus- és ifjúsági táborban. Pál Efezusiakhoz írt levele alapján vehettük számba Isten fegyverzetét, és Dávid király történetein keresztül kerülhettünk közelebb ahhoz, hogyan segíthetnek bennünket a mindennapokban a mi saját, személyes próbáinkban, küzdelmeinkben, életünk alakításában.

Táborozz velünk! – Idén is lesz Országos Ifjúsági Tábor Bánkon

Bánk – Idén is megrendezzük az Országos Ifjúsági Tábort Bánkon, 2016. július 4. és 10. között, amelyre sok szeretettel várunk minden 12 és 18 év közötti fiatalt. A tábor mindössze 15 ezer Ft-ba kerül! Idén eddig már több mint hatvanan jelentkeztek, de a táborhelyen akár százan is elférünk! Külön is hívjuk azokat a fiatalokat, akiknek nincs módjuk a kortársaikkal együtt táborozni, mivel a saját gyülekezetük túl kicsi egy tábor megszervezéséhez.
Feliratkozás RSS - Országos Ifjúsági Tábor csatornájára