Téti Evangélikus Egyházközség

Szépül a temetőkapu Téten

Tét – Szorgos és dolgos önkénteseinknek, valamint a Sokoró Kft.-nek hála, a temetőkapu felújítása is megkezdődött, és a múlt héten megtörtént az első próba. Még különböző fémmegmunkálási és festési feladatok vannak hátra, hogy a kapu (és ajtó) minél jobban ellenálljon az időjárás viszontagságainak – írták a téti gyülekezet Facebook-oldalán.

Akinek a tanítás a hivatása

Láthatóan evangélikus – Mai evangélikus arcképcsarnok. Ismerje meg egy-egy gyülekezeti tag gondolatán keresztül az evangélikus egyház mai színességét.

Felújítják a téti evangélikus gyülekezeti házat

Tét – Vladika Zsófia, a téti evangélikus gyülekezet lelkésze a Rábaközi Televízió adásában gyülekezeti házuk felújításáról mesélt. A parókián szétválasztják a lelkészlakást a gyülekezeti teremtől, ezzel mind a lelkésznek, mind a gyülekezetnek élhetőbb életteret tudnak biztosítani – tudhatjuk meg a felvételről.

Felújították a ravatalozót a téti evangélikus temetőben

Tét – Megújult a téti evangélikus temető ravatalozója. Ezért adtak hálát a helyi gyülekezet tagjai a 2016. május 28-án, szombaton délután tartott ünnepi istentiszteleten. A szabadtéri alkalmon Szemerei János, a Nyugati (Dunántúli) Egyházkerület püspöke hirdette Isten igéjét. A liturgiában Kiss Miklós, a győr-mosoni egyházmegye esperese, valamint Vladika Zsófia téti lelkész működött közre.
Feliratkozás RSS - Téti Evangélikus Egyházközség csatornájára