Veres József

A liszói evangélikus templom felújítás előtt áll – Pályázati forrás nélkül nem lehet

Liszó – Az állandó vizesedés miatt a falak penészesek, néhol megrepedtek. A település 1867-ben épült evangélikus templomára már ráférne egy átfogó rekonstrukció. Veres József lelkész három éve igyekszik pályázati pénzt szerezni a felújításra, eddig sikertelenül.

Számítógépeket ad ajándékba Surd önkormányzata

Surd – Kanász János polgármester elmondta, a helyi IKSZT korábban használt és most feleslegessé vált asztali számítógépeit a térség informatikus végzettségű evangélikus lelkésze, Veres József nézte át műszaki és üzembiztonsági szempontból, illetve végezte el rajtuk a szükséges javításokat.

Lélekharangra gyűjtenek Liszón, Surdon és Nemespátrón

Liszó – Surd – Nemespátró – Lélekharangra gyűjtenek Liszón, Surdon és Nemespátrón is. A közösségek felekezeti hovatartozás nélkül összefogtak, a körzet új evangélikus lelkésze pedig felkarolta a kezdeményezést.

Veres József evangélikus lelkész Zalában lelt új otthonra

Surd – Mindig érdekelt maga az ember, hogy kiben mi rejlik. Az a dolgom, hogy beszélgessek velük, és megmutassam nekik, hogy bármilyen élethelyzetben, mindig van remény – vallja Veres József evangélikus lelkész, akit a közelmúltban neveztek ki három település gyülekezetének élére.

Isten szeretete tart minket – Húszéves a komáromi gyülekezet énekkara

Komárom – Fennállása huszadik évfordulóját ünnepi istentisztelettel és koncerttel ünnepelte meg a komáromi gyülekezeti kórus 2016. június 19-én, vasárnap. Az alkalmon Szemerei János, a Nyugati (Dunántúli) Egyházkerület püspöke hirdette Isten igéjét. A liturgiában Veres József helyi lelkész működött közre.
Feliratkozás RSS - Veres József csatornájára