Nyári Evangélikus Pedagógus Akadémia

Esélyteremtésről volt szó a NYEPA negyedik napján

Nyíregyháza – A NYEPA-hoz kapcsolódó negyedik napi program során az esélyteremtésé volt a főszerep. A szakmai konferencia az Erasmus+ Esélyteremtő Együttműködési Hálózat Kialakítása elnevezésű projekt keretében végzett munkáról, tapasztalatokról és az Utak és Hidak módszertani kézikönyv bemutatásáról szólt.

Nyírségi kalandok és pedagógus életutak

Nyíregyháza – Ünnepi gála keretében tüntették ki az év kiemelkedő pedagógusait és jubiláló intézményeit a második napja tartó NYEPA-n. A közel háromszáz evangélikus intézményben tanító pedagógus részvételével zajló rendezvénysorozat második napján a kirándulások mellett gálaműsorral köszöntötték a jelenlévőket.

Jézus csapata – Megkezdődött a NYEPA

Nyíregyháza – 2019. július 1–4. között Nyíregyházán tartja a Nyári Evangélikus Pedagógus Akadémiát a Magyarországi Evangélikus Egyház Országos Irodájának Nevelési és Oktatási Osztálya és az Evangélikus Pedagógiai Intézet.

Találkozások és talányok – Mezőberényben tartották a Nyári Evangélikus Pedagógus Akadémiát

Mezőberény – Találkozások. Találkozhatunk ismerősökkel. Találkozhatunk és megismerkedhetünk eddigi ismeretlenekkel, akikkel mégis együvé tartozunk. Találkozhatunk új helyszíneken olyan sajátos és jellegzetes ételekkel, épületekkel vagy állatokkal, amelyek csak ott lelhetőek fel abban a formában. A néhány soros bemutatás tehát szól ezekről a találkozásokról is.

„Nincs annál nagyobb bátorság a mai világban, mint pedagógusnak lenni!” – Kiosztották az év evangélikus pedagógusainak járó díjakat

Budapest – A hétfő óta Budapesten nyári akadémiát tartó evangélikus iskolák pedagógusai 2016. június 28-án a Bara Hotelben gyűltek össze gálavacsorára. Az alkalmon Gáncs Péter püspök és Krámer György országos irodaigazgató kiosztották az év pedagógusainak járó díjakat. Gazdára találtak az Evangélikus Pedagógiai-szakmai Szolgáltató és Továbbképző Intézet (EPSZTI) különdíjai is.
Feliratkozás RSS - Nyári Evangélikus Pedagógus Akadémia csatornájára