NYEPA

A digitális világ sokszínűsége – Szakmai programok napja a NYEPA-n

Nyíregyháza – A digitalizációhoz kapcsolódó szakmai szekcióülésekkel folytatódott a Nyári Evangélikus Pedagógus Akadémia 2019. július 3-án.

Nyírségi kalandok és pedagógus életutak

Nyíregyháza – Ünnepi gála keretében tüntették ki az év kiemelkedő pedagógusait és jubiláló intézményeit a második napja tartó NYEPA-n. A közel háromszáz evangélikus intézményben tanító pedagógus részvételével zajló rendezvénysorozat második napján a kirándulások mellett gálaműsorral köszöntötték a jelenlévőket.

Bemutatjuk az év pedagógusait

Kiskőrös – Evangélikus oktatási intézményekben dolgozók gyűltek össze a Kiskőrösi Petőfi Sándor Evangélikus Óvoda, Általános Iskola, Gimnázium és Szakgimnázium, valamint egyházunk országos irodájának nevelési és oktatási osztálya és az Evangélikus Pedagógiai Intézet (EPSZTI) szervezésében 2018. július 2–4. között Kiskőrösön. Hagyomány, hogy a pedagógusakadémia alkalmával kitüntetik az év pedagógusait is. Őket mutatjuk be.

A munka sok, a munkás kevés – Zárónapjához érkezett a NYEPA

Budapest – A Nyári Evangélikus Pedagógus Akadémia (NYEPA) záró alkalmát a Deák téri evangélikus templomban tartották 2016. június 29-én. Az Egymástól tanulás – Hálózatépítés címet viselő első blokkban előadásokat hallgathattak meg a pedagógusok, majd pedig dr. Fabiny Tamás püspök szolgálatával záró úrvacsorás istentiszteletre került sor.
Feliratkozás RSS - NYEPA csatornájára