Híd magazin

Megjelent a legújabb Híd magazin

Budapest – Megjelent a Híd magazin legújabb száma. Néhány név a szerzők és az interjúalanyok közül: Prof. Csermely Péter, dr. Szalai András, Kondor Péter, Balicza Iván, dr. Nagypál Szabolcs, dr. Szigeti Jenő, dr. Szabados Ádám, Gáncs Péter, dr. Hafenscher Károly, dr. Garádi Péter, Balogh Tibor, Cseri Kálmán, Böjte Csaba, Ribár János, Frenyó Lászlóné dr. Várally Lenke, Győri János Sámuel, Jásdi Beáta, Csorba István és mások.

Tanúim lesztek

Budapest – Az Evangélikus Missziói Központ és a Magyar Evangélikus Rádiómisszió közelmúltban kiadott könyve a megelőző tizenhat évben a Misszió és a Híd magazinban közölt interjúkból és tanúságtételekből közöl válogatást, Gáncs Péter előszavával.

A Híd magazin idei 3. számát ajánljuk

Budapest – Kisebb-nagyobb traumát okozó fizikai, lelki sérülések szinte mindannyiunkat érnek életünk során. Ezek sok esetben nem is tudatosuló módon évekig vagy még tovább hatnak ránk torzítva érzelmi világunkat, életfelfogásunkat, kapcsolatainkat. A traumák felismerésében, hatásának feldolgozásában próbál segítséget nyújtani a poszttraumás stressz szindróma tárgyát körüljáró Híd magazin.

Szeretettel ajánljuk a Híd magazint

Budapest – Szeretettel ajánljuk a Híd magazint és a fókusztémáról, az apákról Szeverényi Jánossal készült hangzó interjút.

Megjelent a Híd magazin: fókuszban a megtérés

Budapest – Szeretettel ajánljuk honlapunkon a most megjelent Híd magazin témáit.

Bemutatkozott a Híd magazin a Charta XXI. Egyesület rendezvényén

Budapest – Bemutatkozott a Híd negyedévente megjelenő evangélikus missziós magazin is a Charta XXI. Egyesület 2017. március 6-án tartott rendezvényén a Párbeszéd Házában. Az eseményen Szeverényi János főszerkesztő osztotta meg gondolatait a hallgatósággal.

Hit és nemzet – Beszélgetés Szeverényi Jánossal

Budapest – A Krónika evangélikus hírlevél „mellékleteként” az Evangélikus Élet előfizetőihez is rendszeresen eljutó Híd missziói magazin legutóbbi, 2016/4. száma a nemzet fogalmát vizsgálta, természetesen keresztény szemmel. A drámai társadalmi világmozgások időszakában talán nem meglepő, hogy ez a tematikus lapszám szokatlanul élénk visszhangot keltett. A következő interjúban a Híd magazin főszerkesztője, Szeverényi János, egyházunk országos missziói lelkésze foglal állást néhány konkrét kérdésben.

Köszöntünk, Szentlélek?

Veress István cikke a Híd magazinben jelent meg. Az írás a szerző öninterjúja.

Szeretettel ajánljuk a Híd magazint, fókuszban ezúttal: a CSODA

Budapest – Megjelent a Híd magazin 2016. II. száma, amely a csoda kérdését járja körül. A magazin 64 oldal terjedelemben, 48 szerző közreműködésével készült.
Feliratkozás RSS - Híd magazin csatornájára