miskolci Kossuth Lajos Evangélikus Óvoda Általános Iskola Gimnázium és Pedagógiai Szakközépiskola

Evangélikus általános iskolások és gimnazisták keresztelkedtek

Miskolc – Ünnepre gyűltek össze a Miskolci Evangélikus Egyházközség templomában a Kossuth Lajos Evangélikus Óvoda, Általános Iskola, Gimnázium és Pedagógiai Szakgimnázium diákjai.

A jubileum küszöbén – Partnerségi kapcsolat kilenc éve

Miskolc – A Kossuth Lajos Evangélikus Óvoda, Általános Iskola, Gimnázium és Pedagógiai Szakgimnázium egyik fő profilját képezi a középfokú pedagógiai képzés. Diákjaink az érettségi utáni szakképzésen gyógypedagógiai segítő munkatárs és szociális szakgondozó képesítést szerezhetnek. Kilenc évvel ezelőtt felvettük a kapcsolatot egy bajorországi evangélikus intézménnyel, melyet a bajor evangélikus diakóniai szervezet működtet.

Éneklés közben közelebb kerülök a Jóistenhez

Láthatóan evangélikus – Mai evangélikus arcképcsarnok. A reformáció 500. évében ismerje meg egy-egy gyülekezeti tag gondolatán keresztül az evangélikus egyház mai színességét.

Egy vérből valók vagyunk – Kárpátalján jártak a miskolci tanárok

Miskolc – Beregszász – A miskolci Kossuth Lajos Evangélikus Óvoda, Általános Iskola, Gimnázium és Pedagógiai Szakközépiskola nevelőtestületének tagjai kárpátaljai kiránduláson vettek részt a Határtalanul pályázat keretében, a Scool-Túra Kft. szervezésében, 2016. augusztus 15-17. között. Személyes beszámoló!
Feliratkozás RSS - miskolci Kossuth Lajos Evangélikus Óvoda Általános Iskola Gimnázium és Pedagógiai Szakközépiskola csatornájára