Kiskőrösi Evangélikus Óvoda Általános Iskola Gimnázium és Szakgimnázium

Matusik Edina a vállalkozó pedagógus

Kiskőrös – Matusik Edina üzletasszony és pedagógus egy személyben, jelenleg a KEVI Petőfi Sándor Evangélikus Gimnázium új pedagógusai között köszönthetjük.

A szentendreieknek is tetszett a kiskőrösi bor

Kiskőrös – Szentendre – Az idei nemzetközi kadarka borversenyen Maráz Annabella – aki a Kiskőrösi Evangélikus iskola akkor még végzős, jelenleg már végzett bor- és pezsgőgyártó szaktechnikus tanulója – Kadarka siller borával a neves borászatok között aranyérmet nyert. Ezzel az eredményével kiérdemelte Kiskőrös város polgármesterének különdíját és a Szentendrei Kadarka Kör különdíját.

Kiskőrösön ráéreztek, hogy szükség lesz a távoktatásra

Kiskőrös – Az online oktatás bevezetésének a lehetősége nem érte váratlanul a kiskőrösi középiskolákat. Már napokkal ezelőtt készültek az online tanítás lehetőségére.

Paralimpia: Suba Róbert a dobogó 2. fokán!

Rió – A második helyen végzett Suba Róbert a KL1-es sérültségi kategória 200 méteres parakajak döntőjében a riói paralimpián. A kiskőrösi evangélikus iskola dolgozója, a Bajai Vízisport Egyesület versenyzője, Csamangó Attila és Győrfi Tamás kontinensbajnok tanítványa a lengyel Jakub Tokarz mögött és a brit Ian Marsden előtt ért célba a lagoai versenypályán.

Vigyázz, kész, rajt! – Olimpiai játékok a tanév kezdetén

Kiskőrös – 2016. augusztus 22-én, hétfőn tartották Kiskőrösön a Kiskőrösi Evangélikus Óvoda, Általános Iskola, Gimnázium és Szakgimnázium új tanévet megnyitó pedagógus csendesnapját. Az idei tanévvel az 5. évet kezdi meg evangélikus intézményként az iskola.
Feliratkozás RSS - Kiskőrösi Evangélikus Óvoda Általános Iskola Gimnázium és Szakgimnázium csatornájára