Erős Vár FC

Megrendezték az Evangélikus Országos Focitábort

Révfülöp – Immáron harmadik alkalommal került megrendezésre Révfülöpön az Országos Evangélikus Focitábor, az Erős Vár FC szervezésében.

Focival csaltak mosolyt a fogyatékkal élők arcára Dunakeszin

Dunakeszi – 2018. december 3-án, a sérültek világnapján színes programokat szervezett lakóinak a Sztehlo Gábor Evangélikus Szeretetszolgálat ÉletFa Rehabilitációs Intézménye Dunakeszin.

Edzőtábort tartott Szarvason az EVFC

Szarvas – Az elmúlt hetet csapatunk Szarvason töltötte, ahol a Szarvas-Ótemplomi Evangélikus Egyházközség és az Evangélikus Diakónia Magyarország jóvoltából megtartottuk nyári edzőtáborunkat.

Reformáció hétről hétre: Reformáció és labdarúgás

A Reformáció hétről hétre című, a Duna Televízióban, illetve a Duna World műsorán futó sorozat huszonnyolcadik ötperces epizódjában megszólalt Fabiny Márton, az Evangélikus Hittudományi Egyetem hallgatója. Életében meghatározó az Erős Vár FC, melynek alapítója és elnöke is egyben. Az adást a készítők engedélyével mi is közzétesszük.

Focitábort szervezett az Erős Vár FC

Révfülöp – Az elmúlt héten Révfülöpön tartották a világ (!) első evangélikus focitáborát. Legalábbis, ha hinni lehet a híreszteléseknek. Az Ordass Lajos Oktatási Központ adott szállást, ami tökéletes kényelmet nyújtott a táborhoz.

Hangolódó #43 | Erős vár FC

Szombat este van. Eszedbe jut, hogy holnap reggel templomba kellene menned, de nincs kedved hozzá. Nyűgösnek és hasztalannak érzed, keresed a kifogásokat és szomorúan veszed tudomásul: rutinná vált az istentiszteletre járás. Ha ehhez hasonló gondokkal küzdesz, új rovatunkat neked találtuk ki. A Hangolódó-sorozat utazásra hív, melyben különböző zenei útvonalakon gondolkodunk Isten és ember viszonyáról. Néha személyes hangvételben, néha nagyon is közérthetően, de mindenképpen a vasárnapi események felé tekintve. Mai válogatásunkat az Erős Vár FC futballcsapat készítette.

Hajrá, Erős Vár!

Simon, a zélóta hajlamos volt a túlzottan kemény játékra. Júdás pedig, fájdalom, egy idő után botrányos bundaügybe keveredett. El is tiltották örökre. Minden jel arra utalt, hogy ennek a csapatnak legfeljebb alsóbb osztályban, a Provincia IV-ben lehet helye...

Dobogós helyen zárta az őszi szezont az Erős Vár FC

Budapest – Az őszi idény utolsó meccsét játszotta 2016. november 25-én az Erős Vár FC a Külker ellen. Bravúros 5-2-es eredménnyel győztek. A gólszerzők: Fabiny Márton, Regős Mátyás, Schranz Áron, Mészáros Ádám és Schranz Ágoston voltak. A fiúk így lépéselőnybe kerültek a bajnoki tabellán közvetlenül utánuk elhelyezkedő ellenfelükkel szemben, és jelenleg a dobogón tölthetik a holtszezont.

Az Erős Vár FC második győzelmét aratta

Budapest – Bár nehezen indult a mérkőzés a 3. fordulóban az Erős Vár FC (EVFC) számára, a meccs mégis örömteli 4-2-vel zárult a javukra. A csapat tagjai ezúttal – első hazai pályán aratott győzelmük során – az Evangélikus Diakónia Magyarország által szponzorált felszerelést használták.

Győzelemmel kezdett az Erős Vár FC!

Budapest – Megkezdődött a BLSZ IV/2 bajnoksága. A nagy érdeklődéssel várt nyitó mérkőzést a Népfürdő utcai pályán a házigazda Dinamo Torpedo és az újonc Erős Vár FC játszotta.

Oldalak

Feliratkozás RSS - Erős Vár FC csatornájára