felvételi

Nem vettek fel? Nem most dőlt el az életed, ne parázz!

„Most kell eldönteni, mit szeretnél, szorgalmasan tanulni, jól érettségizni, és nem lesz probléma az egyetemi felvételinél” – hányszor hallottuk ezt a mondatot az érettségi előtt? Szinte minden áldott nap elmondják egy végzős gimnazistának, hogy ha most jól tanul, jól teljesít, akkor nem lesz probléma, sínen lesz az élete. Pedig nincs rá semmi garancia, mert ha fel is vesznek a vágyott egyetemre, attól még korántsem biztos, hogy végül szeretni is fogod a választott szakmát, sőt elképzelhető, hogy a tervekkel és álmokkal ellentétben akár már egy év múlva a világ teljesen más pontján fogsz teljesen más életet élni.

Felvétel a Luther Otthon – Evangélikus Diákotthonba

A 2020/2021-es tanévben is várja a leendő hallgatókat a budapesti Luther Otthon – Evangélikus Diákotthon.

Felvételt hirdet a Pécsi Evangélikus Roma Szakkollégium

Pécs – A Pécsi Evangélikus Roma Szakkollégium (PERSZ-E) ösztöndíjprogramot hirdet hátrányos helyzetű, elsősorban roma/cigány nappali tagozatos egyetemi hallgatói jogviszonnyal rendelkező diákok számára.

Felvételt hirdettek az Evangélikus Hittudományi Egyetemre

Budapest – Az Evangélikus Hittudományi Egyetem felvételt hirdet 2020 szeptemberi kezdéssel az alábbi szakokra.

NYERSZ, ha MEERSZ! – Jelentkezz a nyíregyházi roma szakkoliba!

Nyíregyháza – A nyíregyházi Evangélikus Roma Szakkollégium felvételt hirdet a nyíregyházi felsőoktatási intézményekben tanuló roma/cigány, illetve hátrányos helyzetű hallgatók számára a 2019-20-as tanév II. szemeszterére.

Felvételt hirdet a Luther Otthon – Szakkollégium

A 2019/2020-as tanévre diákok számára felvételt hirdet a Luther Otthon – Szakkollégium.

NYERSZ, ha MEERSZ! – Felvételi felhívás a nyíregyházi Evangélikus Roma Szakkollégiumba

Nyíregyháza – A nyíregyházi Evangélikus Roma Szakkollégium felvételt hirdet a nyíregyházi felsőoktatási intézményekben tanuló roma/cigány, illetve hátrányos helyzetű hallgatók számára a 2019/20-as tanév I. szemeszterére.

A Magyar Protestáns Tanulmányi Alapítvány felvételt hirdet a Protestáns Felsőoktatási Szakkollégiumába

Budapest – A Magyar Protestáns Tanulmányi Alapítvány felvételt hirdet a Protestáns Felsőoktatási Szakkollégiumába (1121 Budapest, Eötvös út 35.) református és evangélikus hallgatók számára. A felvételi időpontja: 2019. június 29–30.

A ponthatárok margójára

Egy világ dőlt össze benned. De nem mutatod, azt hiszed, nem látszik. Végtére is, felvilágosult szülő vagy.

Felvétel a Melanchthon Szakkollégiumba

Budapest – Az Evangélikus Hittudományi Egyetem Melanchthon Szakkollégiuma szakkollégiumi felvételt hirdet, Budapesten tanuló egyetemisták és fõiskolások számára, a 2017/18-as tanévre.

Oldalak

Feliratkozás RSS - felvételi csatornájára