Próféta a saját hazájában

Próféta a saját hazájában: Kilenc évtized felidézése Szőnyi Erzsébettel

Budapest – A XII. kerületi önkormányzattal és a MOM Kulturális Központtal közösen rendezett, Próféta a saját hazájában? című pódiumbeszélgetésen Szőnyi Erzsébet zenepedagógus-zeneszerzőt látta vendégül az Északi Evangélikus Egyházkerület püspöke.

Próféta a saját hazájában sorozat: Az alkalom vendége Szőnyi Erzsébet

Budapest – A tavaly indult, Hegyvidék díszpolgárait megszólaltató, „Próféta a saját hazájában?” című beszélgetés sorozat következő alkalma 2017. május 4-én, 18 órától kerül megrendezésre, az Északi Püspöki Hivatal tanácstermében (1125 Bp. Szilágyi E. fasor 24.)

Próféta a saját hazájában – Beszélgetés Lambert Zoltánnal

Budapest – A 'Próféta a saját hazájában?' című beszélgetéssorozat 2016. november 16-án szerdán 18 órától folytatódik az Északi Püspöki Hivatal épületében (1125 – Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 24.)

Próféta a saját hazájában? – Beszélgetés Bereményi Gézával

Budapest – A Hegyvidéki Önkormányzat, a Magyarországi Evangélikus Egyház Északi Egyházkerülete és a MOMkult közös szervezésében került sor a Próféta a saját hazájában? című sorozat évadnyitó alkalmára, ahol Bereményi Géza volt Fabiny Tamás evangélikus püspök és Illisz L. László, az Evangélikus Információs Szolgálat igazgatójának beszélgetőpartnere.

Próféta a saját hazájában? – Beszélgetés Bereményi Gézával

Budapest – A tavasszal indult Próféta a saját hazájában? című beszélgetéssorozat 2016. szeptember 21-én szerdán 18 órától folytatódik az Északi Püspöki Hivatal épületében (1125 Bp., Szilágyi E. fasor 24.)
Feliratkozás RSS - Próféta a saját hazájában csatornájára