Hallhatóan evangélikus

Ajánló: Evangélikus félóra a Kossuth rádióban

Erős vár a mi Istenünk címmel április 12-én délután fél 2-kor jelentkezik a Magyarországi Evangélikus Egyház műsora.

Ismét jelentkezik a Hallhatóan evangélikus, az evangélikus egyház másfél órás műsora a Mária Rádió hullámhosszán

Budapest – 2021. február 15-én délután fél ötkor jelentkezik a Hallhatóan evangélikus, az evangélikus egyház másfél órás műsora a Mária Rádió hullámhosszán.

Ajánló: Evangélikus félóra a Kossuth Rádióban

Hallhatóan evangélikus – Stifner-Kőháti Dorottyával és Hajdú Tiborral! A Kossuth Rádió Erős vár a mi Istenünk című augusztus 17-i adását ajánljuk olvasóink figyelmébe.

„Erős vár a mi Istenünk!” – Lelki útravaló

Hallhatóan evangélikus – Stifner-Kőháti Dorottyával és Hajdú Tiborral! Izgalmas témák, evangélikus tartalom a Kossuth Rádió evangélikus félórájában.

„Erős vár a mi Istenünk!”: Az Ige nem gyorsétel

Hallhatóan evangélikus – Stifner-Kőháti Dorottyával és Hajdú Tiborral! Izgalmas témák, evangélikus tartalom a Kossuth Rádió evangélikus félórájában. A július 8-i adás itt online is meghallgatható.

„Erős vár a mi Istenünk!” – A Kossuth Rádió evangélikus félórája

Rendhagyó műsorral jelentkezik a Hallhatóan evangélikus, a Kossuth Rádió evangélikus félórája. Az adásban összeállítás hallható a 12. Szélrózsa országos evangélikus ifjúsági találkozóról.

Hallhatóan evangélikus – Megújul a Kossuth rádió evangélikus félórája

Budapest – Az Evangélikus félóra, a Kossuth rádió eddig is kedvelt adása október 3-tól újfajta köntösbe öltözik és megújult műsorrenddel várja hallgatóit. Az adás átalakulásáról, újfajta dinamizmusáról beszélgettünk a Hallhatóan evangélikus mottójú adások szerkesztőivel, Stifner-Kőháti Dorottyával és Hajdú Tiborral.
Feliratkozás RSS - Hallhatóan evangélikus csatornájára