kreatív

Keresztény, kreatív és ötletes – Mi az? Reformátorok az otthonodban!

Az Egyesült Államokban élő Samantha Bender, a Pleasantly Crafted evangélikus művészeti, kézműves és dizájnajándékokat gyártó vállalkozás egyik tulajdonosa különleges meglepetést készített gyermekeinek a reformáció hónapja alkalmából, amelyet aztán közkinccsé tett: a játszva tanulást segítő színező ingyenesen letölthető és szabadon továbbgondolható. Mutatjuk!

Kreatív online feladatokat készítettek az Evangélikus Országos Múzeum múzeumpedagógusai

Budapest – Az Evangélikus Országos Gyűjtemény – Evangélikus Országos Múzeum múzeumpedagógusai karantén idején sem tétlenkednek. Kreatív online feladatokkal, kísérletekkel várják a fiatal és/vagy kíváncsi látogatókat.

Grafikai pályázatot hirdet a Reformáció Emlékbizottság

Budapest – A reformáció 2017-es emlékéve alkalmából digitális grafikai pályázatot hirdet a Reformáció Emlékbizottság. A Reformáció – Kortárs szemmel pályázaton 18 és 30 év közötti, Magyarország vagy a Kárpát-medence területén művészeti felsőoktatási intézményben tanuló hallgatók vehetnek részt.

Luther-rózsa – kreatívoknak

Budapest – A napokban az evangélikus egyház Facebook oldalán megosztottunk egy kreatív oldalt, amelyen pontról pontra azt mutatják be, hogyan lehet egy papírból, egy olló segítségével, némi kézügyességgel csodaszép Luther-rózsát készíteni. Sok hitoktató és lelkész osztotta meg lelkesedve a linket a közösségi oldalon, most pedig megkaptuk az első elkészült alkotásról is a fényképeket, Koltainé Somogyi Lilla, a gyülekezeti és missziói osztály munkatársa jóvoltából.
Feliratkozás RSS - kreatív csatornájára