doktori védés

Sikeresen megvédte doktori értekezését Tóth Károly evangélikus lelkész

Budapest – Az Evangélikus Hittudományi Egyetem Doktori és Habilitációs Tanácsa invitálta az érdeklődőket Tóth Károly Teológiai élet magyarországi evangélikus teológiai folyóiratokban az 1940-es években című doktori értekezésének nyilvános megvitatására, 2021. március 3-ra. A járványügyi helyzet miatt az Evangélikus Hittudományi Egyetemen korlátozott létszámban élőben, valamint az online közvetítés segítségével az interneten is nyomon követhető volt az alkalom.

Sor kerül Tóth Károly doktori értekezésének nyilvános megvitatására

Budapest – Az Evangélikus Hittudományi Egyetem Doktori és Habilitációs Tanácsa tisztelettel meghív minden érdeklődőt Tóth Károly Teológiai élet magyarországi evangélikus teológiai folyóiratokban az 1940-es években című doktori értekezésének nyilvános megvitatására 2021. március 3-án, szerdán, 11.00 órakor az Evangélikus Hittudományi Egyetem (1141-Budapest, Rózsavölgyi köz 3.) 10-es számú tantermébe.

Doktori védés volt az Evangélikus Hittudományi Egyetemen

Budapest – Az Evangélikus Hittudományi Egyetemen került sor 2020. július 15-én Kocsis Péter A vallási pluralizmus kihívásai a közéleti teológia számára című doktori értekezésének nyilvános megvitatására. A védés sikeres volt. A témavezető dr. Orosz Gábor Viktor volt.

Doktori védés lesz az Evangélikus Hittudományi Egyetemen

Az Evangélikus Hittudományi Egyetem Doktori és Habilitációs Tanácsa tisztelettel meghív minden érdeklődőt Kocsis Péter A vallási pluralizmus kihívásai a közéleti teológia számára című doktori értekezésének nyilvános megvitatására.

Simon Z. Attila doktori védése az Evangélikus Hittudományi Egyetemen

Az Evangélikus Hittudományi Egyetem Doktori és Habilitációs Tanácsa tisztelettel meghív minden érdeklődőt Simon Z. Attila doktori értekezésének nyilvános megvitatására.

Doktori védés az Evangélikus Hittudományi Egyetemen

Budapest – Az Evangélikus Hittudományi Egyetem (EHE) Doktori és Habilitációs Tanácsa tisztelettel meghív minden érdeklődőt Verebics Petra A szöveg kettős beágyazottsága – Kultúratudományos szempontok a Zsolt 18//2Sám 22 értelmezéséhez című doktori értekezésének nyilvános megvitatására 2018. május 30-án, szerdán, 10.30-kor az EHE (1141 Budapest, Rózsavölgyi köz 3.) 10-es számú tantermében.

Sikeres doktori védés az Evangélikus Hittudományi Egyetemen

Budapest – 2018. április 26-án, csütörtökön ünnepélyes vizsga keretében védte meg dr. Mézes Zsolt a gyakorlati teológia témakörében benyújtott, Láthatóvá tenni a láthatatlant című doktori értekezését.

Dupla doktori védés volt az Evangélikus Hittudományi Egyetemen

Budapest – A teológia és különösen is az Újszövetség iránt érdeklődők számára igazi csemegét tartogatott az Evangélikus Hittudományi Egyetemen 2017. december 11-én lezajlott két doktori védés. Nem árulunk el meglepetést, hogy Gáncs Tamás és László Virgil sikeresen védte meg dolgozatát.

Identitás a morális térben – Sándor Jenő doktori védésére került sor az Evangélikus Hittudományi Egyetemen

Budapest – Sándor Jenő evangélikus teológus doktori védésére került sor 2017. január 30-án az Evangélikus Hittudományi Egyetemen. Két bírálója, dr. Baritz Sarolta Laura nővér (Sapientia Hittudományi Főiskola) és dr. Orosz Gábor Viktor teológiai tanár (Evangélikus Hittudományi Egyetem) voltak.
Feliratkozás RSS - doktori védés csatornájára