Kornis Mihály

A rossznak vélt jó…

Budapest – A Budapesti Evangélikus Egyetemi Gyülekezet 2016. április 25-én nyílt napot tart, melynek vendége Kornis Mihály író. Az alkalom este 7-kor kezdődik, melyre sok szeretettel várjuk az egyetemistákat, tanárokat, érdeklődőket.

Lapozhatóan is elérhető az evangelikus.hu hajléktalan sorozata

Budapepest – 2014 év elején az evangelikus.hu oldalon kiemelt hangsúlyt fordítottunk a hajléktalankérdésre. Mostantól a sorozat irodalmi része egyben, online is olvasható.

Hajléktalan? – Kornis Mihály: Isten elfordítja az arcát

Hajléktalan? – Kortárs írók vállalkoztak arra, hogy a hajléktalanságról és a mélyszegénységről gondolkodjanak. Alábbiakban a 2013-ban a Magyar Köztársasági Érdemrend tisztikeresztjével kitüntetett József Attila-díjas író gondolatait olvashatják. Szöveg: Kornis Mihály, fotó: Kerekes István: Vigasz (a fénykép a Nincsen számukra hely című pályázatra készült), sorozatszerkesztő: Galambos Ádám.

Beszélgetés az Istenkérdésről Kornis Mihály íróval II/I.

Budapest – Kornis Mihály József Atilla-díjas író, drámaíró, rendező és tanár. 1995-ben megkapta a Magyar Köztársasági Érdemrend tisztikeresztjét. Az evangelikus.hu részére adott kétrészes interjújának fő kérdése az Istenkérdés volt. A cikk első részét olvashatják el portálunkon itt. Szöveg: Galambos Ádám, fotó: Burger Barna

Beszélgetés az Istenkérdésről Kornis Mihály íróval II/II.

Budapest – Kornis Mihály József Atilla-díjas író, drámaíró, rendező és tanár. 1995-ben megkapta a Magyar Köztársasági Érdemrend tisztikeresztjét. Az evangelikus.hu részére adott kétrészes interjújának fő kérdése az Istenkérdés volt. Itt a második részt közöljük. Szöveg: Galambos Ádám, fotó: Burger Barna
Feliratkozás RSS - Kornis Mihály csatornájára