Adok-kapok napok

Sztárok is összefogtak a jó ügy érdekében

Budapest – Egyre több híresség csatlakozik az Adok-kapok napokhoz. A biatorbágyi Premier Outlet és az Ökumenikus Segélyszervezet jótékonysági akciójából hazánk közismert személyiségei is kiveszik a részüket, akárcsak a civilek.

Hatodik alkalommal indul útjára az Adok-kapok napok

Budapest – 2018. április 14-én, szombaton hatodik alkalommal rendezik meg Magyarország legnagyobb minőségi ruhagyűjtő programját, az Adok-kapok napokat. A Premier Outlet és az Ökumenikus Segélyszervezet közös jótékonysági akciója keretében három héten keresztül várják a jó állapotú, feleslegessé vált ruhákat, cipőket.

Hatalmas rekorddal zárult az Adok-Kapok Napok – 125 ezer darab ruhaadomány gyűlt össze

Budapest – A tavalyi felajánlások több mint másfélszerese, 125. 000 jó minőségű ruha, cipő, játék és sporteszköz gyűlt össze a Premier Outlet idei jótékonysági ruhagyűjtő akcióján.

Véghajrájához közelít az Adok-Kapok Napok

Budapest – Az Adok-Kapok Napok mindenkit megmozgat: a kicsiktől és nagyoktól kezdve, a vállatokon át az ismert emberekig mindenkinek szívügye az adományozás. A Premier Outlet és az Ökumenikus Segélyszervezet összefogásában zajló jótékonysági ruhagyűjtő akció lezárulta előtt 3 nappal már közel 70.000 felajánlás érkezett az Adománygyűjtő Pontba!

Ismét útnak indították az Adok-kapok napokat

Budapest – Ötödik alkalommal indult útjára 2017. április 22-én az Adok-kapok napok jótékonysági program, amely az évek során Magyarország legnagyobb minőségi ruhagyűjtő akciójává vált. A Premier Outlet az Ökumenikus Segélyszervezettel összefogva május 14-ig várja a jó minőségű használt, tiszta ruhákat, játékokat és sportszereket a krízishelyzetben lévő gyermekek, családok részére. Az első felajánlást Wolf Kati, az akció védnöke tette.
Feliratkozás RSS - Adok-kapok napok csatornájára