Con Spirito Egyházzenei Fesztivál

Klasszikusok májusa

Békéscsaba – Május 18-án 19 órakor hazánk zenei élvonalának két jelentős képviselője, világversenygyőztesek repítik el hallgatóságukat egy klasszikus zenei kalandra. Várdai István gordonkaművész és Fejérvári Zoltán zongoraművész Békéscsabán, az evangélikus Kistemplomban ad majd koncertet. A Filharmónia Magyarország szervezte esemény a Con Spirito egyházzenei fesztivál egyik különlegessége.

Finn fiúkórus lépett fel a csabai evangélikus kistemplomban

Békéscsaba – Idén a békési megyeszékhely az egyházzene központja. 2018. május 17-én, csütörtökön kezdődött a Con Spirito (azaz lélekkel) Egyházzenei Fesztivál. Ennek az országos rendezvénynek a központja az evangélikuság jegyében idén Békéscsaba lett, s ezen keretek között számos hangversenyt, kiállítást és előadást rendeznek a városban.

Békéscsaba lesz idén a Con Spirito egyházzenei fesztivál központja

Békéscsaba – Békéscsaba lesz az idén május 15. és 20. között zajló Con Spirito egyházzenei fesztivál központja. A Filharmónia Magyarország fesztiválja 2018-ban az evangélikus egyházzenét állítja középpontba.

Világsztárokat vár a Con Spirito Egyházzenei Fesztivál

Debrecen – A Filharmónia Magyarország idén is megrendezi egyházzenei rendezvénysorozatát: a reformáció ötszázadik és a magyar reformátusság alapításának négyszázötvenedik évfordulójának tiszteletére Debrecen lesz a középpont, de május 30. és június 5. között Nyíregyháza, Budapest, Pécs és Békéscsaba templomaiban is felcsendülnek fél évezred protestáns zenei remekei világsztárok közreműködésével – hangzott el a rendezvény beharangozó sajtótájékoztatóján, csütörtökön Debrecenben.
Feliratkozás RSS - Con Spirito Egyházzenei Fesztivál csatornájára