logó

Elképesztő, hogy mit művelt ez a református kántor a bibliai nevekkel!

Minimalista, elegáns és mégis nagyon ötletes logókat talált ki egy kárpátaljai református kántor a Bibliában szereplő nevekhez és helyszínekhez. Balog István képeit mutatjuk.

Meghívó doktori védésre

Budapest – Az Evangélikus Hittudományi Egyetem Doktori és Habilitációs Tanácsa tisztelettel meghív minden érdeklődőt dr. Mézes Zsolt Látni a láthatatlant. A láthatatlan színház elmélete és gyakorlata. A Látás Redukciójával történő Dramatizálás (LRD) módszere. A műfaj és a módszer teológiai párhuzamai című doktori értekezésének nyilvános megvitatására 2018. április 26-án, csütörtökön, 12.30 órakor az Evangélikus Hittudományi Egyetem (1141 Budapest, Rózsavölgyi köz 3.) 10-es számú tantermében.

Egy mosoly Berlinért – A 2017-es Kirchentagnak arca lesz

Berlin – Egy igazi odatekintő – így hívja a Német Protestáns Egyházi Napok (Kirchentag) elnök asszonya, Christina Aus der Au a 2017-ben Berlinben megrendezendő esemény kampánymotívumát. „Két szem, boldogság, hívogatás” – ilyen plakátot szeretett volna az elnökség, és ilyet is kapott a berlini és wittenbergi alkalom számára.

A 14. CEC nagygyűlés grafikai elemei

Budapest – A 14. CEC nagygyűlés grafikai terveit a nagygyűlés témája – „Most tehát miért késlekedsz? (ApCsel 22,14-16) CEC és missziója a változó Európában” – ihlette. Forrás: assembly2013.ceceurope.org, szöveg: Marianne Ejdersten

Új vizuális identitás – Megújult a Lutheránus Világszövetség logója

Genf – A Lutheránus Világszövetség (LVSZ) egyházak közösségeként értelmezi magát, hosszú történelemmel, mély gyökerekkel rendelkezik. Folyamatosan változó világunkban azonban szükség van arra is, hogy ez a szervezet alkalmazkodni tudjon a változásokhoz, és vizuális megjelenésében, teológiájában és stratégiájában megújuljon. Új logójukat mutatjuk be. Forrás: LWI. Szöveg: Horváth-Bolla Zsuzsanna

Logó

Feliratkozás RSS - logó csatornájára