felhőtlen gyerekkor

Csak azért is legyen 2020 májusa is a gyermekek hónapja!

Budapest – Május mindig a gyermekek hónapja az Ökumenikus Segélyszervezetnél. Az elmúlt években ez vidám programok és gyermeknapi meglepetések sokaságát jelentette, sőt ilyenkor már javában készült a szervezet a nyári táborokra is. 2020 tavaszán a járvány felforgatta a gyermekek életét is: lezárt játszóterek, otthoni tanulás, felfüggesztett közösségi programok.

A tanévvel együtt lezárult az Ökumenikus Segélyszervezet Felhőtlen gyermekkor adománygyűjtése is: 38 millió forint gyűlt össze

Budapest – Az idei tanév utolsó napjával lezárult az Ökumenikus Segélyszervezet Felhőtlen gyermekkor elnevezésű figyelemfelhívó és adománygyűjtő kampánya is. Bár a karitatív szervezet munkájában mindig fontos szerepet kap a nehéz sorsú gyermekek támogatása, az elmúlt másfél hónapban meghirdetett kampány kiemelt célja az volt, hogy ráirányítsa a figyelmet a nélkülöző, és a bántalmazott gyermekek támogatásának fontosságára.

Elindult az Ökumenikus Segélyszervezet rászoruló gyerekeket segítő Felhőtlen gyermekkor kampánya

Budapest – Gyereknaphoz közeledve az Ökumenikus Segélyszervezet országos adománygyűjtést indít a nélkülöző gyermekekért. Az idén negyedik alkalommal meghirdetett Felhőtlen gyermekkor elnevezésű gyűjtéshez ezúttal is számos módon – így a 1353-as adományvonal hívásával, online adományozással, valamint a Tesco áruházakban vásárolható kuponokkal – lehet csatlakozni.
Feliratkozás RSS - felhőtlen gyerekkor csatornájára