vásár

Hetesi Zsolt tartott előadást az evangélikusok tavaszi vásárán Bakonycsernyén

Bakonycsernye – Zeneszótól, vásárra érkező emberektől volt hangos szombaton a bakonycsernyei evangélikus templom kertje. A szokatlan sokadalomról a lelkipásztort, Szarka István esperest kérdezte a Feol.hu.

Szent György-nap a Hunyadiban

Sopron – „Jól rendelték azt az Istenek", hogy április 23-án, Szent György-napon a Hunyadi felett ragyogjon a Nap az égen. Bár a reggel még csepergős volt, a nap is csak a felhők mögül kandikált ki, de hálásak lehetünk, hisz mire a forgatag elindult, már napsütéses szép idő lett.

Kedvezményes könyvvásárok májusban

Budapest – A Luther Kiadó idén is szeretettel várja vásárlóit és az érdeklődőket az alábbi májusi alkalmakon.

Tessék, tessék! – Mihály-napi vásárt tartottak a mezőberényi oviban

Mezőberény – Mihály-napi vásárt tartottak a mezőberényi Katicabogár Evangélikus Óvodában, október elején. A gyerekek jórészt saját portékáikat kínálták, de mint egy vásárban az lenni szokás, volt más szórakozás is: népi játékok, arcfestés is.

Jó pásztor, jó nyája avagy mennyi ember fér el egy templomkertben?

Bakonycsernye – Mennyi ember fér el egy templomkertben? Természetesen ez függ a templom kert nagyságától, illetve attól is, miért érdemes odamenni. 2015. április 25-én a bakonycsernyei evangélikus templomkertben lehetett úgy 1500 ember az A pásztor és nyáj mottóval megrendezésre került termelői vásáron. Mi is volt itt pontosan? Termelői vásár, falu nap, vagy ügyesen megszervezett missziói rendezvény volt az egész? Az alábbi kis színesek talán megadják erre a választ.

Adventi ünnepség és sokadalom Kolozsváron

Kolozsvár – Adventi ünnepség és sokadalom volt Kolozsváron. Ezt mutatja be az alábbi fotóriport.

Tatabányai Pásztorkör Gyülekezetei: Utcamissziós faházat nyitottak adventben a város protestáns keresztyén gyülekezetei

Tatabánya – A város főterén, az Árpád téren idén is megrendezésre kerül a már hagyományos Adventi vásár és Ablaknyitogató elnevezésű rendezvény, 2013. december 1. és december 23. között. Idén, e vásár keretében, a város protestáns keresztyén gyülekezeteinek városmissziós munkacsoportja, a „Tatabányai Pásztorkör Gyülekezetei” egy utcamissziós faházat nyitottak – tudta meg szerkesztőségünk Scherman Gábor evangélikus lelkésztől. Forrás: facebook.com, arpadter.hu Szöveg: evangelikus.hu

Adventi forgatagot rendeztek a pilisi parókia udvarán

Pilis – Advent 3. vasárnapján adventi vásárt rendeztek a plilisi gyülekezet parókiájának udvarán. A pilisiek blogjának beszámolója szerint sokan ellátogattak az alkalomra és egy nagyon jó hangulatú gyülekezeti/városi napot tölthettek így együtt. Forrás: pilisievgyul.blogspot.hu

Adventi könyvvásár a Luther Kiadónál

Budapest – 2012. december 3-tól 22-ig 10-50 százalék kedvezménnyel vásárolhatják meg a Luther Kiadó kiadványait. Az árakat tartalmazó részletes listát a csatolásban olvashatják el.
Feliratkozás RSS - vásár csatornájára