honlap

Elindult az Ausztriai Magyar Evangélikus Gyülekezet honlapja

Bécs – Az Ausztriában élő evangélikus magyarok közössége új honlappal jelentkezett. A honlap a bemutatkozáson kívül a gyülekezeti eseményekről is tudósít, letölthető róla gyülekezeti újságunk, valamint meghallgathatók az istentiszteleteinken elhangzott igehirdetések is.

Megújultak az Evangélikus Országos Gyűjtemény és szervezeti egységei honlapjai

A régi címeken megújult honlapokkal tájékoztatja és várja a látogatókat az Evangélikus Országos Gyűjtemény és szervezeti egységei.

Gáncs Aladár evangélikus lelkész életét és munkásságát mutatja be egy honlap

Budapest – Győri Tamás szerkesztésében a napokban készült el a Mesteri Gáncs Aladár evangélikus lelkészt és életútját bemutató honlap. Bár ő 100 évvel ezelőtt szolgált a Magyarországi Evangélikus Egyházban, mégis érdemes hagyatékát olvasni, mert ma is nagyon aktuális.

Megújult az Északi Egyházkerület honlapja

Budapest – Örömmel adjuk hírül, hogy az elmúlt hét végével elindult az Északi Egyházkerület új honlapja, amelynek elérhetősége: http://eszak.lutheran.hu.

Református honlap készült az emlékévre

Budapest – Új honlappal is készülnek a reformátusok a protestáns világ nagy ünnepére, a reformáció kezdetének ötszázadik évfordulójára. A reformacio.ma oldalon érdekes interjúkat, riportokat, kvízeket és folyamatosan frissülő információkat találnak a látogatók a 2017-es emlékévhez kapcsolódóan.

Bemutatták a Magyar Nemzeti Levéltár Reformáció projektjét

Budapest – Nagyszabású, határon átívelő, a reformációt feldolgozó és azt bemutató projektet indított a Magyar Nemzeti Levéltár. A projekt célja, hogy átfogó és térségi feldolgozást adjon a magyarországi reformációról, valamint fiataloknak és idősebbeknek nyújtson ismeretterjesztést.

Megújult az evangelikus.hu oldala

Budapest – Alig egy évvel ezelőtt az evangelikus.hu fontos megújuláson esett át, a honlap dizájnja, rovatai, és struktúrája is megváltozott. Az utóbbi napokban olvasóink ismét új formával találkozhattak oldalunkon. Az evangelikus.hu oldala ugyanis átállt a reszponzív üzemmódra. Elmagyarázzuk mit jelent ez.

Megújult honlappal és egy frissen kiadott CD-vel köszöntötték az új tanévet Pesterzsébeten – VIDEÓVAL!

Budapest – Tanévkezdő családi istentiszteletet tartottak 2014. szeptember 14-én Pesterzsébeten, amelyen nem csak a gyerekeket, de az iskolatáskákat is megáldották.

Megújult honlappal várja a látogatókat a Hunyadi János Evangélikus Óvoda és Általános Iskola

Sopron – A 2014/2015-ös tanévben új honlapot indított a Hunyadi János Evangélikus Óvoda és Általános Iskola. A honlap elérhetőségét adjuk közre.

Megújult az Evangélikus Hittudományi Egyetem honlapja

Budapest – Nemrégiben megújult az Evangélikus Hittudományi Egyetem honlapja, s emellett létrehozták az egyetem Facebook-profilját is. Forrás: teol.lutheran.hu

Oldalak

Feliratkozás RSS - honlap csatornájára