hirdetés

Álláspályázat: Gazdasági referens

Budapest – A Magyarországi Evangélikus Egyház Országos Iroda, Nevelési és Oktatási Osztálya gazdasági referens munkakörbe várja leendő munkatársának jelentkezését.

Hitmélyítő csendesnap lesz az Élő kövek templomában

Budapest – Hitmélyítő csendesnap lesz az Élő kövek templomában, a Pestszentlőrinc, Kossuth tér 3. szám alatt 2019. február 2-án, szombaton 10-től 16 óráig. A csendesnap témája: A világban – Érte vagy ellene?.

8. ökumenikus diákfilmszemle – pályázat

Budapest – Az Evangélikus Pedagógiai Intézet, a Magyarországi Református Egyház Zsinati Oktatásügyi Irodája, a Katolikus Pedagógiai Intézet, valamint a Budapesti Piarista Gimnázium az evangélikus, református és katolikus általános- és középiskolák diákjai számára meghirdeti 8. országos filmszemléjét.

Pályázati felhívás nevelési-oktatási intézmény vezetői álláshelyének betöltésére

Albertirsa – Az Alberti Evangélikus Egyházközség presbitériuma pályázatot hirdet a Roszík Mihály Evangélikus Általános Iskola intézményvezetői (magasabb vezetői) munkakörének betöltésére.

Országos evangelizáció 2018.

„Én adok majd a szomjazónak az élet vizének forrásából ingyen” mottóval rendezik meg 2018. október 6-án az országos evangelizációt a Deák téren.

Lelkészlakás kiadó

Nyáregyháza – Lelkészlakás kiadó nyugdíjas lelkészházaspár, lelkész vagy hívő család részére Budapesttől 50 kilométerre Nyáregyházán. Az ingatlanban új nyílászárók és radiátorok kerültek beszerelésre. A háromszobás, 102 négyzetméter alapterületű, összkomfortos, félig bútorozott lakáshoz terasz, udvar és kert tartozik.

Pályázat mezőberényi iskolalelkészi állásra

Mezőberény – Budapest – A Magyarországi Evangélikus Egyház (MEE) Országos Irodájának Nevelési és Oktatási Osztálya pályázatot hirdet a 2018. augusztus 15-től betöltendő mezőberényi iskolalelkészi állásra.

Pályázat soltvadkerti iskolalelkészi állásra

Soltvadkert – Budapest – A Magyarországi Evangélikus Egyház (MEE) Országos Irodájának Nevelési és Oktatási Osztálya pályázatot hirdet a 2018. augusztus 15-től betöltendő soltvadkerti iskolalelkészi állásra.

Húsvétváró családi délután

A káposztásmegyeri missziói gyülekezet szeretettel hív mindenkit húsvétváró családi délutánjára 2018. március 24-én, 15 óra és 16.30 között az újpesti Homoktövis Általános Iskolába. Részletek a mellékelt plakáton.

2018-ban is lesz Ökumenikus Diákfilmszemle!

Budapest – Az Evangélikus Pedagógiai Intézet, a Magyarországi Református Egyház Zsinati Oktatási Irodája, a Katolikus Pedagógiai Intézet, valamint a budapesti Piarista Gimnázium meghirdeti 7. országos filmszemléjét a katolikus, református és evangélikus általános- és középiskolák diákjai számára.

Oldalak

Feliratkozás RSS - hirdetés csatornájára