KEVI

KEVI sporttábor az evangélikus imaházban

Kiskőrös – Gyerekzsivajtól volt hangos az evangélikus imaház udvara nemrégiben. Dózsa Tamás, Néző Kitti és Néző Vivien, a kiskőrösi Petőfi Sándor Evangélikus Gimnázium és Szakgimnázium (KEVI) fiatal pedagógusai immáron negyedik alkalommal vállalkoztak sporttábor szervezésére, mely ezúttal is közel 30-as létszámmal zajlott. Segítségükre volt ezúttal az Ültess Fát Mozgalom Egyesület és a Kiskőrösi Egészségfejlesztési Iroda is.

A kiskőrösi KEVI borai 30 érmet nyertek

Kiskőrös – A kiskőrösi KEVI Petőfi Sándor Középiskolája 5/13 SZ osztálya rendszeres résztvevője a különböző borversenyeknek felszolgálóként. A 6 éves képzésben részesülő élelmiszer IPARI technikusok az ilyen események alkalmával saját boraikat is megmérettetik.

Tanévzárót tartottak a KEVI általános iskolásainak

Kiskőrös – Tanévzáró ünnepségét 2017. június 21-én tartotta a KEVI Petőfi Sándor Általános Iskola. Az ünnepség előtt az osztályok közösen átsétáltak az iskolából a templomba. Szűcs Mária lelkész kezdte az évzárót egy utolsó áhítattal. A csöndesség fontosságáról beszélt, és mindenkit arra buzdított, hogy mindennap tartson néhány perces szünetet, csöndet.
Feliratkozás RSS - KEVI csatornájára