Szakközépiskola és Kollégium

Menjetek a TEKI-be!

Kőszeg – A TEKI, a Kőszegi Evangélikus Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégium augusztus 30-ig várja a jelentkezéseket. Kétéves ingyenes képzésein, nappali rendszerű felnőttoktatásban többek között a lovász-, a kertész- és a pincérszakmát lehet elsajátítani. Nyolcadik osztályosok számára szakgimnáziumban közlekedés, logisztika és szállítmányozás szakirányon és vendéglátóipari ágazaton hirdetnek továbbtanulási lehetőséget. A szakközépiskolában pedig a szakácsszakmát lehet kitanulni.

Logisztikai vagy közgazdász egyetemi vagy főiskolai végzettségű szakembert keresnek

Kőszeg – A Kőszegi Evangélikus Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégium munkatársat keres logisztikai vagy közgazdász egyetemi vagy főiskolai végzettségű szakember személyében.

Logisztikai mérnököt vagy főiskolai logisztikai végzettségű szakembert keres a Kőszegi Evangélikus Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégium

Kőszeg – A Kőszegi Evangélikus Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégium az alábbi pozícióra keres munkatársat: Logisztikai mérnök vagy főiskolai logisztikai végzettségű szakember.

Kollégiumi nevelőt keres a Kőszegi Evangélikus Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégium

A Kőszegi Evangélikus Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégium álláspályázata.

A Kőszegi Evangélikus Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégium gazdasági vezetőt keres

Kőszeg – A Kőszegi Evangélikus Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégium gazdasági vezetői pozícióra keres munkatársat, aki az igazgató közvetlen irányítása alatt felelős az iskola gazdasági, számviteli és ügyviteli működéséért és az ehhez kapcsolódó feladatok ellátásáért.

Német nyelv – bármely szakos középiskolai tanárt keresnek

Kőszeg – A Kőszegi Evangélikus Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégium az alábbi pozícióra keres munkatársakat: Német nyelv – bármely szakos középiskolai tanár.

Intézményvezetői pályázat – Kőszeg

Kőszeg – A Magyarországi Evangélikus Egyház pályázatot ír ki a Kőszegi Evangélikus Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégium intézményvezetői állására. A részleteket az alábbiakban olvashatják.
Feliratkozás RSS - Szakközépiskola és Kollégium csatornájára