Tedd teljessé a mosolyt! – Nálunk látható először a kampányfilm

Tedd teljessé a mosolyt! – Nálunk látható először a kampányfilm

Share this content.

Tedd teljessé a mosolyt! – Van még egy esély, hogy segíts! – Ez a mottója idei egyszázalékos kampányunknak, amelyben formabontó módon arra szeretnénk felhívni az adózó állampolgárok figyelmét, hogy a civil szervezeteknek adott egy százalék mellett adójuk másik egy százalékát is felajánlhatják az egyházak társadalmi szolgálatának támogatására. Ezzel a rendelkezéssel még egyszer támogathatjuk embertársainkat! Az evangelikus.hu-n látható először a kampányfilmünk!

A 2013 februárjától tévében, interneten, szórólapokon folyamatosan hirdetett, majd később óriásplakátokon is megjelenő kampány középpontjában három fő terület áll: anyaóvóink, iskoláink és szeretetotthonaink. Ezeknek a területeknek a bemutatásával szeretnénk egyházunk társadalmi szolgálatára és egyben az egyházaknak felajánlható egy százalékok fontosságára irányítani a magyar állampolgárok figyelmét.

Emellett arra szeretnénk buzdítani gyülekezeti tagjainkat, híveinket, lelkészeinket, iskoláink, intézményeink dolgozóit, hogy tekintsék szívügyüknek az egyszázalékos kampány népszerűsítését. Szórólapjaink idén egyben rendelkező nyilatkozatok is lesznek, a rajtuk lévő leírást követve azonnal rendelkezhetünk egy százalékunkról. Akinek nincsen felajánlható egy százaléka, kérjük, az is rendelkezzen, mert a „nullás” bevallás is számít! Lehetőség van pénzbeli adományok átutalására is munkánk támogatására.

Köszönjük, ha támogatja a Magyarországi Evangélikus Egyház társadalmi szolgálatát! 

A kampánnyal kapcsolatos hivatalos oldal és Facebook-profil jelenleg még fejlesztés alatt.
A február elsején induló www.teljesmosoly.hu oldalon megtalálhatóak lesznek a kampány tévészpotja mellett plakátjaink, bannereink és a rendelkező nyilatkozat is. A www.facebook.com/teljesmosoly oldalra külön aktivitást szervezünk. Az evangelikus.hu honlapunkon is folyamatos tájékoztatást adunk majd a kampány lépéseiről.

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!