Téglajegyekkel a sopronbánfalvai templomért!

Téglajegyekkel a sopronbánfalvai templomért!

Share this content.

Forrás: cyberpress.hu
Sopronbánfalva – A sopronbánfalvai evangélikus templom felújítására téglajegy programot hirdetett az evangélikus egyházközség, amellyel bárki hozzájárulhat ahhoz, hogy megújulhasson az épület.

Sajnos a tetőszerkezet olyannyira megrongálódott, hogy szinte azonnali javítás szükséges, amely mellett aktuálissá vált már a templom régi nyílászáróinak cseréje, valamint a homlokzat bepucolása is a „sürgős tennivalók” listáján szerepel.

Most azonban ennek a téglajegy értékesítéssel lehetőség nyílt arra, hogy akiknek a templom, illetve a gyülekezet fontos, vagy valamilyen módon kötődnek hozzá, azok most támogathatják a halaszthatatlan munkák kivitelezésének anyagi forrásait.

Egy téglajegy ára 5000 forint, melyek megvásárolhatók az istentiszteletek alkalmával és más gyülekezeti programok előtt vagy után, vagy pedig egyeztetett időpontban a presbitereknél (tel.: 06 20 824 26 11), illetve a Hajnal téri virágboltban a nyitva tartás szerinti időben.

Lehetőség van banki átutalással is támogatni a felújítást. Ez esetben azonban kérik, hogy a megjegyzés rovatba írják oda a támogatók a lakcímüket, amelyre a téglajegyet postázhatják.

Számlaszám: 12094002-00383888-00100005 Raiffeisen Bank – Sopron

A százezer forint feletti összeggel támogatók nevét a templom falán réztáblára fogják vésni, ezzel is megköszönve a nagylelkű segítséget.

Egy kis történelmi visszatekintő: 

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!