Evangélikus blog „Az Év Honlapja” versenyen – A TeológiaBlog idén elnyerte „Az Év Honlapja” pályázat „Seosiker” díját

Evangélikus blog „Az Év Honlapja” versenyen – A TeológiaBlog idén elnyerte „Az Év Honlapja” pályázat „Seosiker” díját

Share this content.

Szöveg: Kiss Erika, MLM
Budapest – „Az Év honlapja országunk legrangosabb online marketing-kommunikációs pályázata, mely az idén ismét 25 kategóriával várja a jelentkezőket, köztük egy új debütálóval, Az Év applikációja kategóriával. Több mint egy évtizede kutatjuk, hazai és nemzetközi viszonylatban is elismert szakmai zsűrinkkel, illetve díjazzuk a legkiválóbb honlapokat, melyek példaként szolgálhatnak mindenki előtt, hogyan kell komolyan venni az online jelenlétet, kiszolgálva ezzel az ügyfelek minden igényét. Mivel tudjuk, korunk alapigazsága: »a honlapod a holnapod!«” – olvasható a Magyar Marketing Szövetség által indított Az Év honlapja pályázat weboldalán.

Idén a szakértő zsűri 280 pályázat közül választotta ki az év honlapjait. Az elbírálás során a weboldalak vizuális megjelenését, innovativitását, interaktivitását, valamint számos használhatósági és technológiai szempontot vettek figyelembe. Ez utóbbiak vizsgálata során komoly hangsúlyt fektettek a keresőoptimalizáltság és a megfelelő tartalmi, illetve technikai felépítés ellenőrzésére is.

A teologiablog.hu egy nagyon erős mezőnyben került a díjazottak közé, ezzel is bizonyítva, hogy egyszemélyes magánweboldalak is versenyképesek lehetnek a profik között. Gratulálunk Jorsits Attilának, „Az Év Honlapja” szakértői által is elismert minőségi munkájáért!

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!